Halaman
▼
Sabtu, 27 Oktober 2012
Majalah Aroma Tahun Baru Cina - Resepi Tat
Salam Aidiladha kepada Muslimin dan muslimat semua, obie ingin berkongsi resepi dan cara membuat pelbagai jenis tat.obie ingin mengucapkan terima kasih kepada Majalah Aroma kerana memberi peluang menjemput obie berkongsi resepi masakan dalam majalah mereka.Resepi tat ini telah dikeluarkan pada isu tahun baru cina 2012.Obie harap harap masih tidak terlambat untuk obie berkongsi dalam blog.
Obie dalam majalah aroma isu tahun baru cina,tat obie juga telah dipilih untuk menjadi cover hadapan majalah.RESEPI TAT OREN MANDARIN
Obie memberi kebenaran kepada sesiapa sahaja untuk copypaste atau mengambil resepi yang telah obie berikan ini. TAT BLUEBERRY KEJU DAN TAT STRAWBERRY KEJU
Tart Pudding Coklat ini cubalah resepinya, kepada surirumah mahupun peniaga selamat mencuba!TAT PUDING COKLAT
Tart ini mudah untuk dibuat,TAT LABU DAN KELADI / TAT KELAPA HALIA
Obie amat suka apabila ada yang sudi mencuba resepi ini.TAT LINZER OREN DAN APRIKOT / TAT TELUR MACAU
TAT LEMON MERINGUE DAN TART CRUMBLE GAJUS DAN ALMOND.
Selesai juga obie download kesemua resepi tat yang telah dikeluarkan dalam majalah masakan Aroma Isu Tahun Baru Cina 2012.Kepada anda yang tercari-cari resepi tat, bolehlah mencuba resepi obie ini dan war-warkan kepada sesiapa yang berminat.Terima Kasih LOVE,PEACE AND RESPECT. Jika ada sebarang pertanyaan boleh hubungi HOTLINE 0127144840
Tiada ulasan:
Catat Ulasan