Halaman
▼
Ahad, 5 Mei 2013
Kelas Persendirian : Kelas Kek Fondant 3D Angry Bird Chef Obie
Kelas Persendirian Chef Obie
Kelas kek Fondant 3D Angry Bird
MASA : 11 pagi - 4 petang
YURAN : RM 380 termasuk 1 Sijil Kehadiran
HARI : Isnin - Khamis
Jumaat ( Tiada Kelas )
Sabtu dan Ahad ( Tambahan Yuran Kelas RM100 )
Public Holiday atau Cuti Umum ( Tiada Kelas )
SUKATAN PELAJARAN : Demo - Asas Membuat Fondant Dan Gumpaste
( Resepi di sediakan )
Pengenalan kepada Fondant & Gumpaste 3D
Cara Pengurusan Dan Penyimpanan
Penggunaan CMC Tylose & Arabic Gum
Penggunaan Dan Teknik Mewarna
Cara Menyalut Fondant ke atas Kek Dummy ( styrofoam )7'inci
5 Karakter Angry Bird 3D
Bird Nest / Sarang Burung, Bongkah Ais , Batuan
KEPERLUAN : Pelajar perlu membawa Apron Sendiri ,Alatan Tulis, Tuaala Dapur dan Kotak Kek 9 inci.
LOKASI KELAS : Merdeka Villa , Jalan Merdeka , Ampang ( landmark- Spectrum Mall )
TEMPAHAN KELAS : Untuk menempah kelas persendirian chef Obie .Hubungi talian 017 - 2260719 atau email ke gunawan.jamil@gmail.com , untuk menetapkan Tarikh kelas dan Masa Kelas , Deposite Yuran Kelas RM 150 perlu dimasukkan ke Akaun MBB Maybank Muhamad Gunawan Jamil Nombor Akaun 151409098193
Kelas Persendirian : Kelas Dekorasi Coklat Ros Chef Obie... Jom layan..kepada peminat coklat dan penghias kek..
KELAS PERSENDIRIAN CHEF OBIE 2016
Kepada peminat-peminat coklat dan penghias kek di
Malaysia !
KELAS DEKORASI KEK MODELLING COKLAT ROS chef obie 2016
(Coklat susu , coklat hitam dan putih)
MASA : 11 pagi - 1 tengah hari atau 2 petang - 4 petang ( pilihan )
YURAN : RM1250
Kini RM750.00 Harga Promosi Termasuk 1 Sijil Kehadiran
HARI : Isnin - Khamis
Jumaat ( Tiada Kelas )
Sabtu dan Ahad ( Tambahan RM100 Untuk Yuran )
Public Holiday atau Cuti Umum ( Tiada Kelas )
SUKATAN PELAJARAN : Pengenalan Kepada Dekorasi Coklat Ros
Perbezaan Coklat Kouvetur Dan Coklat Kompaun
Demo- Cara Membuat Coklat Plastik Ros
Resepi Coklat Plastik Ros Hitam & Putih disediakan
Cara Pengurusan Dan Penyimpanan Coklat Plastik Ros
Cara kreatif Membuat Bunga Ros dengan mudah dan menarik
KEPERLUAN : Pelajar perlu membawa Apron sendiri , Alat Tulis ,
Tuala dapur , Bekas untuk mengisi coklat ros atau kotak kek.
TEMPAHAN KELAS :
Bayaran Penuh atau 60 % Yuran Kelas daripada
RM750.00
ke salah satu akaun bank
pilihan
atas nama Muhamad Gunawan Jamil
i- CIMB 7619121286
ii- MAYBANK 151409098193
iii- BSN 14005-41-00008021-7
pilihan
atas nama Muhamad Gunawan Jamil
i- CIMB 7619121286
ii- MAYBANK 151409098193
iii- BSN 14005-41-00008021-7
Sila simpan slip sebagai bukti pembayaran,
whatsapp bukti pembayaran ke