Chef Obie Kelas Masakan 1001 Info & Resepi
Halaman
(Alihkan kepada ...)
Laman utama
KURSUS/KELAS MASAKAN PERNIAGAAN , BAKING DAN KOMERSIAL 2024
KURSUS DAN PROGRAM BAKAL PESARA KERAJAAN DAN SWASTA 2023 / 24
ASAS MEMBUKA PERNIAGAAN PEMBEKAL BAHAN KEK DAN BAKERI
TEMPAHAN KEK & PETITS
RESEPI KUIH TRADISIONAL
RESEPI KEK & PASTRY
RESEPI MASAKAN
RESEPI REMPAH RATUS
MEDIA
SYARIKAT MGJ CONSULTANCY & MGJ SERVICES
MALAYSIA HOT PROPERTIES 2023
SKY CHEF CATERING KL Buffet & Tapau 2023
TEMPAHAN TART NENAS LEJEN
Bazaar Chef Obie
▼
Selasa, 27 Ogos 2013
Guideline For Cake Cutting / Cara-cara Memotong Kek
Semoga gambar rajah diatas dan bawah sedikit sebanyak dapat membantu kite..
cara-cara memotong kek..
dan yang penting korang dah boleh budget saiz untuk kek dan tetamu yang hadir.. nanti...
selamat mencuba...
‹
›
Laman utama
Papar versi web