Halaman

Ahad, 1 Jun 2014

Chef obie di Majalah RASA - 250 sajian syawal


Assalammualaikum wbt,
kepada anda peminat majalah masakan tempatan..
chef obie ada berkongsi resepi biskut raya..di Majalah Rasa keluaran 
Karangkraf.Terima kasih kepada food stylist / wartawan chef oney & photographer
yang sudi menjemput chef obie untuk photoshoot kali ini...juga wartawan otai Cik Akma..
peace yo!
Dalam Majalah Rasa chef berkesempatan berkongsi tema..  
" Biskut Berasaskan Jam... Masam Manis yang mampu mencuit rasa tetamu anda semua yang menikmatinye...nanti!  "
sila dapatkan edisi sajian syawal sekarang...


Juga jangan lupa juga dapatkan ebook terbaru chef obie yang istimewa ini.. 
Hanya RM10 sahaja dan anda akan mendapat 4 lagi ebook yang meletop gitu!..




cute citer ni...sedih pun ade, sengal-sengal pun ade... lagu themes die ni chef obie suke sesangat... wouldt be nice!