Halaman

Selasa, 28 November 2017

BENGKEL MASAKAN KUIH MELAYU FROZEN POPULAR CHEF OBIE 2017



BENGKEL MASAKAN PERNIAGAAN KUIH MELAYU FROZEN POPULAR CHEF OBIE



Salam netizen , jom join bengkel masakan chef obie penutup 2017 ini ! war-warkan kepada yang memerlukan ilmu membuat kuih melayu dengan sukatan standard dan mudah untuk dipasarkan secara online mahupun offline. 

Pilihan kuih muih yang sesuia untuk diFROZEN dan digoreng panas dan dihidang panas-panas.



LOKASI : Berhadapan HUKM . I.Y.C Pusat Belia Antarabangsa , Cheras , Kuala Lumpur

YURAN @ FEE :


Booking bengkel SEKARANG yuran hanya  RM50.00 seorang !

TARIKH : 16 . 12 . 2017
HARI      : Sabtu
MASA    : 9 pagi hingga selesai



HUBUNGI  : 016 9166010 Miss Nesa atau 0172260719 chef obie

Untuk Booking Tempat Anda Dalam Bengkel Ini
( Makan Tengah Hari Disediakan )
Demo & Semi Hand Ons - bergroup@berkumpulan



BENGKEL INI ANDA AKAN BELAJAR : 

4 JENIS KUIH MELAYU
KARIPAP 2 JENIS- AYAM BERIANI BERKENTANG & ISI IKAN
CUCUR BADAK
KASTURI
KERIA

Keistimewaan Peserta Bengkel

1.Turut Sama demo dan semi hand ons bersama chef obie
2.Nota Bengkel
3.Sijil
4.Peserta juga diberi peluang dalam memasarkan perniagaan mereka dalam website milik penganjur selama 4 bulan berturut-turut tanpa sebarang bayaran.
5.Dan.... Bengkel Enjoy !



Perhatian :

Peserta Wajib  Membuat Pembayaran PENUH daripada Jumlah Penuh Yuran
ke salah satu akaun pilihan 

i- CIMB 7619121286

ii- MAYBANK 151409098193

iii- BSN 14005-41-00008021-7

atas nama 

Muhamad Gunawan Jamil

Kemudian
Bukti Pembayaran Perlu Disimpan
Dan whatsapp Infonya ke 

01722620719 atau 016 9166010 

p/s Anda wajib hubungi pihak chef obie di talian 

0172260719 atau 0169166010 sama ada melalui whatsapp atau call







Tiada ulasan:

Catat Ulasan