Halaman

Selasa, 14 November 2017

KELAS MASAKAN ITALIANO POPULAR UNTUK PERNIAGAAN 2017

KELAS MASAKAN ITALI
Bizz PASTA  POPULAR
PROMOSI HARI RAYA !
( kelas masakan pasta pilihan pelajar untuk perniagaan )

 Sphagetti Bolognese with Basic Tomato Sauce

Sphagetti Pescatore @ Seafood with Basic Tomato Sauce

 Sphagetti Carbonara with Basic Creamy Sauce


Sphagetti Aglio Alio

Sphagetti Bolognese with Meatball

Sphagetti smoked salmon with Bassil Cream sauce


FREE 

Belajar membuat BEEF & CHICKEN LASAGNA






Intipati Modul-

1.Penyediaan mis en place -Basic Tomato

2.Pemilihan Buah Tomato yang sempurna untuk Masakan Itali

3.Teknik Penyediaan & memasak Yang betul Untuk pelbagai jenis Pasta selain sphagetti- seperti fusilli-spiral , tagteliette &sebagainya.

4.Asas Penyediaan seafood untuk pasta

5.Teknik Pantas memasak pasta

6.Teknik penyediaan , penyimpanan & jangka hayat pasta

7.Cara hidang & garnishing untuk pasta

8.Kosting penyediaan hidangan barat

*cara membuat standard resepi untuk bizz


Fee / Yuran : PROMOSI NOVEMBER DAN DISEMBER  Hanya RM1900
(NORMAL FEE RM2500 seorang)


 Hari   : Isnin hingga khamis juga 

            Sabtu Dan Ahad 


Jumaat Dan Public Holiday Tiada Kelas )




Masa  : 1030 pagi sehingga SELESAI

1 x sijil kehadiran 


KEPERLUAN : Pelajar perlu membawa Apron sendiri , Alat Tulis ,
Tuala dapur 

TEMPAHAN KELAS : Untuk menempah kelas persendirian chef Obie .

Cara Menyertai Pakej ini -

Anda Wajib Menjelaskan Yuran Pakej Promosi 
70% 

Ke salah satu akaun


i- CIMB 7619121286

ii- MAYBANK 151409098193

iii- BSN 14005-41-00008021-7

atas nama 

Muhamad Gunawan Jamil

Kemudian
Bukti Pembayaran Perlu Dissimpan
Dan whatsapp Infonya ke 

01722620719

Nama kelas , Jumlah , Tarikh kelas yang Anda pilih

Baki 30% Fee perlu diselesaikan pada hari klejadian. 


Kelas : pelajar perlu memilih hari kelas yg ingin diikuti
 Isnin hingga Jumaaat , sabtu atau ahad 
( Public Holiday & Jumaat Tiada Kelas )

LOKASI KELAS : Merdeka Villa, Ampang, kuala lumpur ( landmark- Spectrum Mall ) 





Tiada ulasan:

Catat Ulasan