Salam
Pasti Anda yg telah planning musim cuti sekolah beriadah dengan anak-anak
ke lokasi yang menarik...salah satunya hujung tahun ini..Program mega dari Kementerian Asas Tani ( MOA ) iaitu pasti ke @maha2018 ,
Chef Obie kongsikan info #MAHA2018 untuk anda yang tercari-cari..
📣📣📣PENGUMUMAN📣📣📣
‼️Berita baik buat semua‼️
Di atas sambutan yang sangat-sangat menggalakkan dan atas permintaan ramai, pihak penganjur MAHA 2018 melanjutkan masa operasi bermula 10.00 pagi sehingga 10.00 malam mulai 25 November 2018‼️
Antara yang terlibat:
- Dewan A
- Dewan C
- Lola Baba
- Mak Cun Village
- Laman Tiba 1
- Laman Tiba 2
- Laman Ternakan
- Laman Florikultur
- Dewan AgroTrade 1
- Dewan AgroTrade 2
- Empayar Makanan
Untuk kemudahan pengunjung, semua perkhidmatan tram akan turut dilanjutkan sehingga pukul 11.00 malam! Jom pi MAHA‼️
25 November hingga 2 Disember 2018
10.00 pagi sehingga 10.00 malam
MAEPS Serdang
Dah dapat info terkini MAHA 2018 kan..sambil tu chef obie juga berbesar hati ingin kongsikan keterlibatan secara langsung chef obie dalam program MAHA 2018 yang sedang berlangsung...
Chef Obie Dibawa oleh Jabatan Perikanan Malaysia , Biosekuriti , bersama rakan penaja Minyak Kelapa Primium MEDETOP MALAYSIA dan Santan Emma.
Beratnggungjawab memperkenalkan produk hebat dan berkualiti daripada myGAP,
Apa itu myGAP ? myGAP bermaksud Malaysian Good Agricultural Practices (MyGAP)
Boleh klik link diberi untuk mengetahui lebih lanjut berkaitan
27.11.2018
Pentas Utama myDOF
Laman Perikanan
PES Beriyani Udang
( Nasi Beriyani Udang, Beriyani Udang, PES Beriyani Udang )
PES PAIS IKAN Patin
PES Air Longan Seaweed
Chef Obie ingin kongsikan momen-momen menarik sepanjang program Demo Masak Masak myGAP , Terima kasih kpd semua yg terlibat secara langsung atau pun Tidak...
Chef Obie Crew - Terdiri daripada Eksekutif Chef Hamzah , Assist Faris , Assist Athif dan PA Nesa ,
Sokongan Rakan Penaja - Team MEDETOP ( Miss Yan ) , Santa EMMA dan Marketing Hai O
Matlamat chef obie, menyediakan hidangan berkualiti dan sihat!