Halaman

Khamis, 17 Julai 2025

Belajar Masak Nasi Padang 2025

 Belajar Masak Nasi Padang 2025

Anda mencari sifu untuk belajar Masakan Nasi Padang ? Anda akan belajar 30 jenis lauk Pauk yg enak dan Sedap Untuk Di nikmati . Menu Autentik ini pasti menjadi pilihan pelanggan dan kaki makan tempatan.

Ilmu bermanfaat sepanjang hayat berniaga ! - Chef Obie
Yang pasi Chef Obie terus mengajar di lokasi pelajar , Tiada sebarang caj untuk pengangkutan mahupun penginapan .
Menu Nasi Padang :
✅Nasi Putih Mewangi
✅Dendeng Batokok ( Daging )
✅Sayur Kol
✅Telur Dadar Padang
✅Gulai Udang
✅Gulai Sotong
✅Bergedil Kentang
✅Kentang Balado
✅Goreng Tempe & Bilis
✅Ayam Kalio Padang
✅Ayam Pop
✅Gulai Ayam
✅Rendang Ayam
✅Gulai Kulit Lembu
✅Gulai Perut
✅Belut Berlado
✅Belut Masak Hijo
✅Jengkol Berlado
✅Gulai Jengkol
✅Gulai Tunjang/Keting
✅Gulai Nangka
✅Keli/Talapia Belado
✅Keli / Talapia Hijo
✅Talapia Bakar
✅Paru Belado
✅Paru Hijo
✅Goreng Tempe & Bilis
✅Telur Balado
✅Telur Hijo
✅Terung Balado
✅Terung Hijo
Fees Eksklusif Hanya RM15,000 utk seorang pelajar & seorang pembantu pelajar
Kelas akan berlangsung 2 hari

Pelajar akan dapat :

1 x Sijil
Standardize Resepi
PERCUMA Template Calculator Costing berharga RM1700

p/s Anda juga boleh pilih menu-menu tertentu , mengikut keperluan anda - 1 menu Fees RM780 , minimum 3 Menu Pilihan bersamaan RM2340 !

Tiada Caj Pengangkutan & Penginapan Dikenakan
Chef Obie & Team akan datang mengajar ke lokasi pelajar seluruh Semenanjung Malaysia
✅Pelajar Wajib Membuat Pembayaran DEPOSIT 70% daripada Jumlah Penuh Yuran
ke salah satu akaun pilihan
i- MAYBANK 151409098193
atas nama
Muhamad Gunawan Jamil
ATAU
Ke Akaun Syarikat MGJ CONSULTANCY
Bank Islam No akaun 12122010028739
Kemudian
Bukti Pembayaran Perlu Disimpan
p/s Anda wajib hubungi pihak chef obie atau wakil MGJ CONSULTANCY
di bawah ini sama ada melalui whatsapp atau call
Baki Yuran 30% Perlu diselesaikan Pada Hari kelas diadakan

Chef Obie MGJ CONSULTANCY
email : mgjconsultancyfile@gmail.com
gunawan.jamil@gmail.com

Tenaga Pengajar Profesional : Chef Obie ( Chef Profesional )
Berpengalaman menghidangkan menu-menu pelbagai jenis masakan tempatan dan luar negara , pastry , kek & Konfeksi untuk King Fadh Arab Saudi & Sultan Brunei juga VIP & VVIP Malaysia yang lain , juga merupakan anak didik Golden Hand Executive Pastry Chef Mahmod & Executive Chef William H Hewitt - Wimbledon , juga berpengalaman mengurus dan memasak untuk 20 , 000 pax & yang berkaitan dengan industri F&B

Tiada ulasan:

Catat Ulasan