Halaman

Rabu, 23 Julai 2025

SAMBAL MELAYU KLASIK DAN MELAYU MODEN KOMERSIAL 2025

Anda mencari sifu untuk belajar menyediakan sambal melayu klasik dan melayu moden komersial ? Sifu anda akan terus ke lokasi anda ! tanpa sebarang caj tambahan seperti caj pengangkutan mahupun penginapan !

SAMBAL MELAYU KLASIK & MELAYU MODEN KOMERSIAL
Yuran RM1500
Yuran RM1300 seorang - Penjaga Oku , Oku , Bapa & Ibu Tunggal & Pesara
* Yuran Untuk 1 Set Menu
1.Set Ibu Sambal Melayu ( Pes )
2.Set Sambal Lenggeng ( Pes ) & Sambal Lenggeng Moden
3.Set Sambal Bilis Petai & Udang Petai
4.Set Sambal Kicap Johor Klasik & Johor Moden
5.Set Sambal Tomato Melayu Klasik & Moden
6.Set Sambal Belacan Goreng & Sambal Belacan Moden
7.Set Sambal Pencek Klasik & Moden Untuk Ikan & Makanan Laut
8.Set Sambal Hitam Klasik & Sambal Hitam Moden
9.Set Sambal Tempoyak Mangga Kuinin
10.Set Gerang Asam ( Pes ) Untuk Ikan & Makanan Laut
11.Set Sambal Garing Bilis , Sambal Kacang Bilis & Sambal Pedas Bilis
12.Set Sambal Gepuk 3 Tahap Kepedasan
13.Set Sambal Penyet & Geprek
14.Set Sos Cili Keropok Lekor / Losong & Sos Cili Goreng Tepung

Pelajar akan dapat :

1 x Sijil
Standardize Resepi

Tiada Caj Pengangkutan & Penginapan Dikenakan
Chef Obie & Team akan datang mengajar ke lokasi pelajar seluruh Semenanjung Malaysia
✅Pelajar Wajib Membuat Pembayaran DEPOSIT 70% daripada Jumlah Penuh Yuran
ke salah satu akaun pilihan
i- MAYBANK 151409098193
atas nama
Muhamad Gunawan Jamil
ATAU
Ke Akaun Syarikat MGJ CONSULTANCY
Bank Islam No akaun 12122010028739
Kemudian
Bukti Pembayaran Perlu Disimpan
p/s Anda wajib hubungi pihak chef obie atau wakil MGJ CONSULTANCY
di bawah ini sama ada melalui whatsapp atau call
Baki Yuran 30% Perlu diselesaikan Pada Hari kelas diadakan

Chef Obie MGJ CONSULTANCY
email : mgjconsultancyfile@gmail.com
gunawan.jamil@gmail.com

Tenaga Pengajar Profesional : Chef Obie ( Chef Profesional )
Berpengalaman menghidangkan menu-menu pelbagai jenis masakan tempatan dan luar negara , pastry , kek & Konfeksi untuk King Fadh Arab Saudi & Sultan Brunei juga VIP & VVIP Malaysia yang lain , juga merupakan anak didik Golden Hand Executive Pastry Chef Mahmod & Executive Chef William H Hewitt - Wimbledon , juga berpengalaman mengurus dan memasak untuk 20 , 000 pax & yang berkaitan dengan industri F&B

Tiada ulasan:

Catat Ulasan