Halaman

Selasa, 19 November 2019

KELAS MASAKAN PERNIAGAAN POPULAR : CHAR KUEY TEOW VIRAL BASAH DAN KERING BULAN NOVEMBER 2019

KELAS MASAKAN PERNIAGAAN POPULAR 
CHAR KUEY TEOW CKT Basah & Kering 
( Hot ! Dari 2015 sehingga kini )+Bertestimoni ( Bazaar , Foodtruck , Pasar Malam , Gerai Dan Sebagainya )


***KEMASUKAN BULAN DISEMEBER 2019


YURAN /FEE : RM1500 ( sebelum deduct 11%)
Intipati

Membuat Sos Asas CKT.
Penyediaan Asas- Miss En Place CKT & KTG
Penyukatan & Standard CKT & KTG
Penyimpanan.
Penggunaan Standard Resepi.
Kos & Cadangan Harga Jualan

Hubungi MGJ CONSULTANCY

http://www.wasap.my/60172260719 Chef Obie

http://www.wasap.my/60169166010 PA Nesa

http://www.wasap.my/60137326939 Encik Faris

#kelasmasakan #kelasmasakanperniagaan #kelasmasakanpopularchefobie #kelascharkueyteow #kelasmasakancharkueyteow #charkueyteow #bizzcharkueyteow #perniagaancharkueyteow #mercikcharkueteow #worldcharkueyteow #charkueyteowpenang
 — di Ampang, Kuala Lumpur.
 





KELAS MASAKAN PERNIAGAAN POPULAR : NASI KUKUS AYAM BEREMPAH BULAN NOVEMBER 2019

KELAS MASAKAN PERNIAGAAN POPULAR BERTESTIMONI 
" NASI KUKUS AYAM BEREMPAH "
Tarikh Pilihan Bulan November 2019

27.11.2019 Rabu
28.11.2019 Khamis



YURAN /FEE : RM2000 ( sebelum deduct 11% )

Pesara / Ibu Tunggal / Penjaga memiliki Anak OKU : RM1500

Intipati

-Gulai Kukus MEWANGI
( Teknik mempercepatkan penyediaan Nasi Kukus )

- Ayam Goreng Berempah
( Teknik penyediaan ayam supaya cepat Masak , Crunchy & Beraroma )

- Membuat PES GULAI
"Gulai Kari Istimewa Nasi Kukus"
( Rempah ratus dibawa khas dari XXXXXX )

- Sambal Istimewa Nasi Kukus
Belado & Ijo

-Cadangan Harga

-Standard Resepi

Hubungi MGJ CONSULTANCY

http://www.wasap.my/60172260719 Chef Obie

http://www.wasap.my/60169166010 PA Nesa

http://www.wasap.my/60137326939 Encik Faris