Halaman

Isnin, 21 September 2015

Resepi Untuk Peminat Kambing Panggang Dan Kambing Golek ! Tempahan Juga dibuka..



Share & LIKES



RESEPI MINT SAUCE UNTUK KAMBING 

PANGGANG / GOLEK

( resepi pebret chef obie )

Bahan

Segenggam / Seikat Daun Pudina Segar ( di cincang halus )
1 cawan Extra Virgin Olive Oil
1 sudu besar Gula
1/2 biji perahan Lemon
2 sudu besar cuka epal
1 sudu kecil garam

Cara Membuat :

1. Cincang daun pudina, letakkan ke dalam mangkuk .

2. Tuangkan extra virgin olive oil ke dalam mangkuk yang berisi daun pudina yang telah dicincang.

3. Masukkan cuka epal , gula dan garam kacau sebentar.

4. Simpan didalam bekas berpenutup. Simpan didalam peti ais sekurangnya 2 jam.sebelum digunakan.

5. Mint Sauce ini boleh tahan sehingga sebulan.Selamat mencuba.. kepada bro yang inginkan resepi mint sauce daripada obie kelmarin..sila take note..boleh try dengan kambing golek istimewa bro tu.., juga kepada anda mint sauce ni juge sesuai untuk lamb chop selain lamb grill dan roast lamb..sesuai ada jika anda planning nak buat bbq party!

IG : chef_obie _official

Kami juga sgt teruja untuk maklumkan bahawa tempahan kambing golek kini dibuka secara rasmi πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜Š

Kami menggunakan rempah terpilih dgn resepi perap tersendiri bg mengekalkan rasa yg lazat! Masa yg diambil adalah utk memastikan kami benar2 berpuashati dgn produk yg dikeluarksn nanti.

Terima kasih kpd anda yg xputus2 pm kami bertanyakan tentang kambing golek FarmBerry 




Untuk permulaan, kami tawarkan pakej golek FarmBerry πŸ’ dengan harga pengenalan. Boleh hubungi kami di talian 0142234786 atau 0172260719 . Insha allah kami akan melayan anda dgn mesra πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜Š.

Harga adalah termasuk kos pengangkutan ke lokasπŸ˜šπŸ˜˜πŸ˜™.
 — feeling excited at FarmBerry & Network.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan