Halaman

Rabu, 4 Jun 2014

Penduduk Jengka , Pahang - Dapatkan Tepung Hairan Di Moksu Bakery Ingredients


Alhamdulillah..semakin ramai pemilik bakery yang inginkan produk kami..tetapi kami tidak mampu untuk cover semua tempat..

adakah anda mahu bekerjasama memasarkan produk kami di tempat bakery di tempat anda??

jom bantu kami mengedarkan produk tepung hairan di seluruh malaysia dengan mendaftarkan diri sebagai agen kami!!

makin cepat anda bertindak semakin cepatlah keuntungan yang anda dapat!



Bagi penduduk Jengka kini Tepung Hairan boleh di dapati di Moksu Bakery Ingredients beralamat;


NO.19 LORONG JED 2,

26400 NADI KOTA,

BDR JENGKA PAHANG

TEL;016-9861265



sambil tu kite layan klip video kucing yang kiut miut & mencuit hati ni.. enjoy!!!






Free Advertisiment : Pakar Cat Paling Popular Di Selangor & Kuala Lumpur

Pakar Cat Paling Popular Di selangor Dan Kuala Lumpur




Kepada anda yang memerlukan perkhidmatan pendawaian eletrik ,
pengubahsuaian , mengecat , pengangkutan , land scaping , partition ,
plaster ceiling , plumbing , Awning dan Iron Works
24 jam perkhidmatan- boleh terus hubungi atau sms-
pasti pihak kami dengan pantas akan melayan anda!

Hubungi : Sogeh 
( Area Klang Dan Kuala Lumpur )

H/P : 011 14288127

SOGEH ENTERPRISE
( SA0288222H )
Alamat :Lot 1817 , Batu 8 1/2 ,
Kg Medan ,
42500 Telok Panglima Garang
Selangor

Hubungi : 011 14288127 
Sogeh

24 jam perkhidmatan- boleh terus hubungi atau sms-
pasti pihak kami dengan pantas akan melayan anda!


Resepi Kuih Lompat Tikam Untuk Peniaga Baazar Popular


Assalammualaikum wbt,
semoga anda semua sihat..dan ceria hari ini.., chef hari ni Alhamdulillah confirm sihatnye..
dah 2 hari ni  bila breakfast mesti singgah kat kedai Nasi Lemak Saleha.. tapi chef tak makan nasi lemak..chef makan kuih lompat tikam... aje itu pun dah lebih memadai..memang sedap dan lembut.Jadi tergerak kat jati nak sharingkan resepi kuih lompat tikam dalam blog kesayangan chef obie ni.


Bahagian  Hijau :
8 helai daun pandan
3 cawan air
3 sudu besar gula pasir
1 cawan tepung beras
1 sudu kecil pewarna hijau epal

Cara membuat :
1.Kisarkan  8 helai daun pandan dgn 3 cawan air, kemudian tapiskan ambil airnya sahaja, 2.Campur air pandan yang telah ditapis dengan 1 cawan tepung beras , 3 sudu besar gula pasir dan 1 sudu kecil pewarna hijau epal. Kacau bagi sekata menggunakan whisk,tujuan menggunakan whisk supaya tidak menjadi ketul-ketul. 
3.Panaskan dengan api sederhana dan kacau 

Bahagian Putih : 
1 biji  kelapa parut
4 @ 3 1/2  cawan air suam
1 sudu kecil garam
1 mug tepung beras

Cara membuat :
1.Kisar  kelapa parut dgn 4 cawan air suam dan tapiskan. 
2.Kemudian campurkan 1 cawan tepung beras dan 1 sudu kecil garam ,kacau supaya sekata. 
3.Panaskan dengan api sederhana dan kacau sehingga kelihatan pekat dan masak.Kemudian tuangkan ke dalam bekas yang telah diisi bahagian hijau.

* Boleh gunakan Gula Kabung atau gula melaka.Makan sejuk memang sedap...
semoga sedikit perkongsian resepi daripada chefe obie ini dapat membantu anda..kepada yang ingin berniaga untuk baazar ramadhan ni boleh gunakan resepi diaats yea..senang aje kos penyediaan bahan juga mudah dan murah, jika ingin macam-macam lagi resepi kuih mahupun masakan untuk berniaga dibaazar bolehlah dapatkan ebook daripada chef obie Harga hanya RM10 sahaja dan diberi 4 lagi ebook secara percuma seperti ebook cara buat ketupat bergambar( palas & satay ), ebook menu open house , ebook variasi kuih tat dan ebook asas buat kek & tips!

hot!
Pelbagai menu hidangan bazaar ramadhan dikongsikan dalam ebook ini, pasti anda tak menyesal kalau milikinya, dari hidangan minuman seperti Air Katira, Air Soya, kuih muih , masakan ayam dari yang percik hingga digolek, daging, ikan dan macam-macam lagi.Dapatkan sekarang hanya RM10.00

Cara Pembelian ebook :

Maybank2u.com atau Bank In ke Akaun MBB

Muhamad Gunawan Jamil

151409098193

 SMS:  ebook masakan baazar ,RM10,masa , tarikh dan email kemudian sila hantar ke 017 2260719

Penghantaran : 24 jam - 48 jam selepas bukti pembayaran diterima .


sambil tu kite layan klip video cats love babys..