Halaman
- Laman utama
- KURSUS/KELAS MASAKAN PERNIAGAAN , BAKING DAN KOMERSIAL 2024
- KURSUS DAN PROGRAM BAKAL PESARA KERAJAAN DAN SWASTA 2023 / 24
- ASAS MEMBUKA PERNIAGAAN PEMBEKAL BAHAN KEK DAN BAKERI
- TEMPAHAN KEK & PETITS
- RESEPI KUIH TRADISIONAL
- RESEPI KEK & PASTRY
- RESEPI MASAKAN
- RESEPI REMPAH RATUS
- MEDIA
- SYARIKAT MGJ CONSULTANCY & MGJ SERVICES
- MALAYSIA HOT PROPERTIES 2023
- SKY CHEF CATERING KL Buffet & Tapau 2023
- TEMPAHAN TART NENAS LEJEN
- Bazaar Chef Obie
CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY
CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY
AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.
MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN
MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA
HUBUNGI MGJ CONSULTANCY
017 2260719
017 2260719
017 2260719
email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.
MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN
MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA
HUBUNGI MGJ CONSULTANCY
017 2260719
017 2260719
017 2260719
email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com
obieber
Sabtu, 27 Oktober 2012
Majalah Aroma Tahun Baru Cina - Resepi Tat
Salam Aidiladha kepada Muslimin dan muslimat semua, obie ingin berkongsi resepi dan cara membuat pelbagai jenis tat.obie ingin mengucapkan terima kasih kepada Majalah Aroma kerana memberi peluang menjemput obie berkongsi resepi masakan dalam majalah mereka.Resepi tat ini telah dikeluarkan pada isu tahun baru cina 2012.Obie harap harap masih tidak terlambat untuk obie berkongsi dalam blog.
Obie dalam majalah aroma isu tahun baru cina,tat obie juga telah dipilih untuk menjadi cover hadapan majalah.RESEPI TAT OREN MANDARIN
Obie memberi kebenaran kepada sesiapa sahaja untuk copypaste atau mengambil resepi yang telah obie berikan ini. TAT BLUEBERRY KEJU DAN TAT STRAWBERRY KEJU
Tart Pudding Coklat ini cubalah resepinya, kepada surirumah mahupun peniaga selamat mencuba!TAT PUDING COKLAT
Tart ini mudah untuk dibuat,TAT LABU DAN KELADI / TAT KELAPA HALIA
Obie amat suka apabila ada yang sudi mencuba resepi ini.TAT LINZER OREN DAN APRIKOT / TAT TELUR MACAU
TAT LEMON MERINGUE DAN TART CRUMBLE GAJUS DAN ALMOND.
Selesai juga obie download kesemua resepi tat yang telah dikeluarkan dalam majalah masakan Aroma Isu Tahun Baru Cina 2012.Kepada anda yang tercari-cari resepi tat, bolehlah mencuba resepi obie ini dan war-warkan kepada sesiapa yang berminat.Terima Kasih LOVE,PEACE AND RESPECT. Jika ada sebarang pertanyaan boleh hubungi HOTLINE 0127144840
Terima Kasih