CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY
AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI. DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.
MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN
MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA
Alhamdulillah... selepas Kambing Golek FarmBerry🍒 mendapat tempat dihati pelanggan, kami dalam 'usahakeras' menyiapkan design konsep foodbooth untuk bersama dalam event Disember nanti. Nantikan produk wraps grilled and fried berasaskan kambing di sana! Promosi menarik juga menanti anda. Save the date ok! 😚😘😙
Kepada wakil-wakil kami yang menanti produk sejukbeku pertama FarmBerry 🍒 diharap bersabar kerana sudah diperingkat packaging. Kami perlu memastikan produk yang berkualiti, kemas dan comel sebelum sedia dipasarkan.😊
Tempahan aqiqah sembelihan dan siap masak, susu segar berperisa dan kambing golek terus dibuka. Jujur, kami sangat teruja dengan progress FarmBerry 🍒. Sokongan anda adalah pembakar semangat kami.
PELUANG ANDA BERIKLAN DI BLOG POPULAR CHEF OBIE !!!
DENGAN HARGA SERENDAH RM50.00 SAHAJA SELAMA SEBULAN DI POST-POST POPULAR & SELAMA SETAHUN DI PAGE- IKLAN POPULAR chef obie.
Sila whatsapp @ contact chef obie ditalian
0172260719
mengapa beriklan dalam blog chef obie?
Kerana view & purata sehari yang melawat
blog ini melebihi 3k & mampu mencecah sehingga 10k pada satu-satu masa. walaupun blog ini baru berusia setahun jagung- Kehadiran pelawat yang telah melebihi 1.3 juta membuktikan Blog chef obie antara pilihan pelawat netizen !
Syarat-syarat
1.Warganegara Malaysia
2.Tiada Had Usia & Jantina
3.Iklan Tidak Boleh Berunsur Lucah & Skim Cepat Kaya
4.Pelbagai jenis iklan dibenarkan sama ada dalam bentuk
Contoh-contoh IKLAN yang boleh anda iklankan dalam blog chef obie ini.
Dapatkan MAJALAH AROMA
AROMA NOVEMBER 2015,
Jom dapatkan di pasaran sekarang..
Isu menarik !
1 Minit Pikat Selera anak-anak dengan menu kreatif ,
Resepi-resepi menarik untuk dicuba..
Thumb's Cafe ketengahkan konsep Klasik Melayu ,
Cakar Ayam kuih Tradisional ,
Warisan Berzaman !
Hubungi : 018 3536879 Cik Siti Dimiatie
Umrah 2016
Assalamualaikum..
Promosi pakej umrah bersama
AZZAHRAA TRAVEL
Beminat dengan pakej yang kami tawarkan?
Hubungi kami ditalian 07-3877966 atau email kepada kami
azzahraatravel@gmail.com..
DAFTAR SEGERA!!
Alhamdulillah... selepas Kambing Golek FarmBerry🍒 mendapat tempat dihati pelanggan, kami dalam 'usahakeras' menyiapkan design konsep foodbooth untuk bersama dalam event Disember nanti. Nantikan produk wraps grilled and fried berasaskan kambing di sana! Promosi menarik juga menanti anda. Save the date ok! 😚😘😙
Kepada wakil-wakil kami yang menanti produk sejukbeku pertama FarmBerry 🍒 diharap bersabar kerana sudah diperingkat packaging. Kami perlu memastikan produk yang berkualiti, kemas dan comel sebelum sedia dipasarkan.😊
Tempahan aqiqah sembelihan dan siap masak, susu segar berperisa dan kambing golek terus dibuka. Jujur, kami sangat teruja dengan progress FarmBerry 🍒. Sokongan anda adalah pembakar semangat kami.
Memerlukan Tenaga Pengajar @ Trainer Untuk Program Tahunan Syarikat Anda?
Assalammualaikum wbt,
Kepada anda yang chef obie kasihi.
Chef Sediakan Contoh Kelas Masakan Western
Berkumpulan atau Perseorangan Untuk Syarikat Korporat atau Yang memerlukan perkhidmatan ini.
Dibawah ini pihak tuan boleh memilih satu jenis untuk setiap tajuk utama- STARTER @APPERTIZER , MAIN COURSE , DESSERT& BAVARAGES.
Starter@Appertizer
Soup Of The Day- Wild Mushroom Musscle Soup with Garlic Bread Lousinia
or
Rich Creamy Broccoli Soup with Garlic Bread Broadway
or
Seafood Chowder with Brown Bread
or
Salmon Salad with Italian Dressing or Caesar Salad And Dressing
or
Marinated Spicy Chicken Wing with Spicy Sauce
or
Fruit Salad and Yogurt fruit Dressing
Main Course
Lamb Shank served with Mash Potato and Classic Gravy
or
Grill Irish Beef Joined with Carrots, Potatoes, Onions and Mushrooms
or
Supreme Chicken - breast of chicken with smoked beef bacon stuffing and Black Peppercorn Sauce
0r
Strips of Fresh Cod Fillet in a Light Galway UnsultedButter Batter, Served with Salad and Fries
or
Spicy Grill Salmon served with Salad and Fries
or
Beef Stew Original
or
Aussie Sirloin Steak grilled to your liking and served with Onion Rings, Homemade Steakhouse Fries & Pepper Sauce.
Dessert
Austria Banana Crepe' with Butterscotch Sauce
or
Dutch Apple Fritters with Plum Sauce
or
Spanish Doughnut with Cinnamon Sugar
Bavarages
Mojito Classic
or
Cucumber Mint Soda
or
Berries Mint & herbs with soda
Sekiranya pihak tuan ingin menambah menu atau ada cadangan yang lain, pihak chef obie dengan sukacita boleh pertimbangkan.
Yuran Untuk Kelas Masakan @ Bengkel - kebiasaanya pihak chef obie mengikut Budget daripada pihak Syarikat dan diadakan di Syarikat mereka.
Contohnya:
Syarikat A Budget RM8000 untuk semua staff mereka mengikuti program masakan chef obie-
dengan jumlah staff HQ hampir 80 orang.
Di sini chef akan membuat kelas secara demo dan semi hands on. Chef akan mengajar secara demo dengan memanggil beberapa staff syarikat ( bergilir ) mengikut menu yang telah dipersetujui.
Sesi soal jawab juga akan berlangsung secara menerus ketika program memasak bermula.
pihak chef akan sediakan Menu & Resepi utk 80 orang bersama dengan goodies & sijil kehadiran & sesi bergambar
atau
Syarikat A Budget untuk mengadakan kelas masakan , Maksimum Sehari 10 orang dengan budget RM 350 seorang ( menu pilihan mengikut diatas )
Pihak chef akan menyediakan pembantu chef, dan akan mengajar secara semi hands on , nota , menu dan resepi pihak chef akan sediakan bersama sijil & sesi bergambar.
Sekiranya pihak tuan berminat menggunakan perkhidmatan chef obie , boleh buat tempahan kelas@bengkel seawal yang boleh , selewatnya seminggu sebelum tarikh kelas diadakan.
Deposit kelas 70 % perlu ke akaun pihak chef - MBB 151409098193 Muhamad Gunawan Jamil
Baki 30% perlu diselesaikan pada hari kejadian .
Pihak chef boleh dibawa berunding sekiranya pihak tuan ada budget tertentu untuk mengadakan kelas memasak .