CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Sabtu, 15 November 2014

Bengkel Masakan Selera Malaysia , Masterchef Indoor JPW JKM LPPKN ISM NIEW YKN PERWANI di UTC Pudu Sentral Kuala Lumpur

IG : chef_obie_official
FB : chefobie untold
whatsapp : 0172260719



Assalammualaikm wbt, terima kasih kepada anda semua yang setia melayan info dalam blog chef obie ni..semalam baru selesai program bersama JPW JKM LPPKN ISM PERWANI NIEW YKN di UTC Pudu Sentral Kuala Lumpur. berlangsung dengan penuh meriah walau tak ramai mane kite ni..20 peserta bergabung dari JPW dan yang lain-lain.chef obie sebagai pengendali dan ketua juri dalam program semalam berase teruje bila kerjasama yang baik sepanjang program telah berjaya ditunjukkan oleh wakil setiap peserta.

Coordinator En Iez yang membantu turut memudahkan program...apa pun layan yea..pic-pic candid ni, dan belum terlambat untuk chef mengucapkan tahniah kepada semua peserta masterchef indoor- selera malaysia , bertungkus lumus memasak masakan yang terbaik untuk diadili... Tahniah Kumpulan 2 yang berjaya menjadi juara..manakala tahniah juga kumpulan 1 walau dinobat sebgai kedua terbaik .

Program Bengkel Masakan Selera Malaysia :
Masterchef Indoor -

Wajib menyediakan hidangan- Nasi Lemak bersama lauk pauk -

1.Sambal Tumis Ikan Bilis  

2.Masakan Berasaskan Ayam

3.Masakan Menggunakan Hati Ayam dan Udang

4.Menyediakan Pemanis Mulut

5.Menyediakan Minuman paling sesuai dengan hidangan nasi lemak dan lauk pauk yang telah dimasak.

Kriteria yang diperlukan sepanjang pertandingan-

 1) Kebersihan dan kekemasan sepanjang penyediaan makanan
2) Mengikut tema dan kreativiti
3) Kerjasama
4) Rasa
5) Zero Pembaziran
6)...... dan ........





































berminat untuk mengadakan program riadah seperti ini boleh direct
Whatsapp / call 0172260719



Terima Kasih

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign