CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Khamis, 4 Mei 2017

KELAS HOKKAIDO CHEESE TART BIZZ POPULAR 2017


KELAS HOKKAIDO CHEESE TART BIZZ 2017
( Personal Class- Hands On )

Anda Boleh Memilih Hari Yang Bersesuaian dengan Anda Untuk Hadir Ke Kelas Personal 
" KELAS HOKKAIDO CHEESE TART BIZZ 2017 "

Fee Normal RM1350 
Kini PROMOSI MOTHERS DAY - sepanjang bulan Mei @ 5 
Hanya RM850 sahaja !

Pada Bulan Mei @ 5 2017 

Tarikh : 10 / 5 / 2017 - Wesak Day ( Rabu )
11 / 5 / 2017 ( Khamis )
13 / 5 / 2017 ( Sabtu )
17 / 5 / 2017 ( Rabu )
18 / 5 / 2017 ( Khamis )
20 / 5 / 2017 ( Sabtu )
21 / 5 / 2017 ( Ahad )

Kelas @ workshop : One Day course
Lokasi : Merdeka Villa, Jkn Merdeka, Ampang ( Bandar Baru Ampang )
Masa : 11 pagi - 4 petang

Intipati :

Asas Membuat & Penyediaan  Doh Hokkaido Cheese Tart ( Plain )

Asas Membuat & Penyediaan Doh Coklat Hokkaido Cheese Tart 

Asas Membuat Filling Hokkaido Cheese Tart Plain & Coklat

Cara Penyimpanan Doh & Filling

Cara & Teknik Pembakaran

1 x Sijil Kehadiran 

Berminat :

Encik / Cik / Tuan / Puan boleh bank in Deposit RM700 ke salah satu akaun pilihan

1-MAYBANK 151409098193 
2-CIMB 7619121286
3-BSN 14005-41-00008021-7

Atas nama Muhamad Gunawan Jamil
Simpan Resit - Bukti Pembayarn
Whatsapp info Pembayaran kpd pihak chef 

0172260719

*Baki fee @ yuran ketika kelas diadakan.






Terima Kasih

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign