CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Rabu, 15 Julai 2020

KELAS MEMBUAT SATAY DAN SATAY FROZEN ( Bertestimoni )


KELAS MEMBUAT SATAY DAN SATAY FROZEN
YURAN /FEE : RM2200
Pesara / Bapa & Ibu Tunggal / Penjaga memiliki Anak OKU : RM1500


Intipati
-Ibu Sambal Satay
-Ibu Kuah Kacang Marbeles
-Ayam
-Daging Lembu
-Satay Tulang
-Asas Penggunaan Bahan Satay Terbaik & Sedap
Penyediaan Kuah kacang marvoulles ,sambal garing dan
nasi impit
Perapan yang betul
Cara Memotong daging dan ayam dengan betul supaya juicy walau dibakar garing
Cara Mencucuk satay
Cara Membakar satay dengan betul & Wangi
Kos Dan Cadangan Harga Jualan









Hubungi MGJ CONSULTANCY
http://www.wasap.my/60137326939 Abang Fad

Antara Testimoni-testimoni Pelajar ialah Restoren Roney Satay ( Bercawangan Bukit Sentosa / Bukit Beruntung Dan Bandar Putera Klang ) , Satay Mahboob ( Bandar Muadzam Klang - Central Kitchen & Foodtruck ) , Satay Kota Kinabalu , Satay Wak Jeni Antara Gapi , dan banyak lagi







 


Terima Kasih

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign