Kepada anda yang tercari resepi mudah membuat kek coklat moist yang sedap
chef obie ingin sharing resepi bersama
Kek Coklat Moist Sedap
Bahan
1 paket Tepung Hairan
1 cawan Air
1/2 cawan Minyak Masak
Cara Membuat
1.Satukan ke semua bahan dalam mangkuk dan kacau sehingga sebati.
2.Tuang ke dalam tin pembakat,Gunakan tin pembakar kek 7 inci yang telah digris.
3.Bakar pada suhu 150-160'c selama 40-45 minit. Jika anda menggunakan teknik mengukus sila kukus
sehingga 50 minit atau1 jam .
Kek Coklat moist yang telah dibakar atau kukus sedia unutk diganache;
Resepi Ganache @ topping
Bahan
1 paket Topping @ ganache Hairan
1/2 cawan Air
Cara membuat
1.Satukan air ke dalam bahan topping@ganache, kacau sebati, boleh dipanaskan sebentar 1 minit microwave atau oven.Kacau sehingga menjadi topping yang pekat dan berkilat.Sedia untuk dituang keatas kek coklat moist memang menyelerakan.
Penyediaan kek coklat moist paling mudah
Marbeles...chef obie memang gemar dan suka memperkenalkan kepada teman-teman akan keenakan kek coklat moist dengan menggunakan tepung hairan ini, kerana ianya mudah dari segi penyediaan dan seseiapa
sahaja boleh dan mampu membuat kek coklat moist sendiri.Paling Istimewanya mengenai tepung Kek Hairan ini ia bukan sahaja mampu membuat kek coklat moist akan tetapi ian juga boleh digunakan
untuk membuat cookies , muffin , cupcake dan pelbagai lagi jenis kek dengan hanya menggunakan
1 jenis produk iaitu Tepung Hairan Coklat Moist...Paling luar biasa dan menghairankan
Tepung ini mampu mampu dijadikan lebih 60 jenis kek,cookies,muffin, cupcake dan pelbagai lagi...
malahan brownies yang mantap juga boleh dihasilkan .
Tepung Hairan Coklat Moist Hanya RM18.00 sekotak
Kepada anda yang berminat untuk mendapatkan tepung hairan
atau ingin menjadi agen di seluruh Malaysia juga Sabah & Sarawak
boleh hubungi chef obie : 017 2260719
Puan Roazura : 019 2912915 / whatsApp
order@tepunghairan.com
gunawan.jamil@gmail.com
Testimoni Pelanggan