Anda mencari sifu untuk belajar extra menu-menu makanan komersial ? Sifu anda akan terus ke lokasi anda ! tanpa sebarang caj tambahan seperti caj pengangkutan mahupun penginapan !
MAKANAN KOMERSIAL (2) 2025
Yuran RM3000
Yuran RM2600 seorang - Penjaga Oku , Oku , Bapa & Ibu Tunggal & Pesara
* Yuran Untuk 1 Set Menu
1.Set Shawarma Ayam & Condiments***( Juicy , Lemak & Berempah )
2.Set Shawarma Daging & Condiments*** ( Juicy , Lemak & Berempah )
3.Set Kebab Daging & Condiment
4.Set Kebab Ayam & Condiment
5.Set Taco Mexicano - Daging ,Ayam Minced & Crispy , hot sauce , sourcream , jalapeno sauce, tomato salsa, nacho cheese sauce
6.Set Quesadilla Mexicano -Daging , Ayam Minced & Crispy , hot sauce , sour cream, jalapeno sauce , tomato salsa, nacho cheese sauce
7.Set Buritto Mexicano - Daging, Ayam Minced & Crispy , hot sauce , sour cream , jalapeno sauce , tomato salsa , nacho cheese sauce ,
8.Set Menu Viral - Nachos loaded - Ayam grill, Ayam minced , Daging minced , red nacho sauce , nacho cheese sauce , sweet nacho sauce ,hot sauce , cilantro lime sauce ,creamy salsa sauce
9.Set Menu Viral - Meatball Grill Ala Satay - kuah kacang istimewa , cheeszy sauce , Black pepper sauce , BBQ sauce , Jalapeno Sauce , Terihaki Sauce , Hot Sauce , Green Chili Sauce , Tom Yam Sauce
10.Set Menu Viral - Apam Balik Pizza - Pizza Souvary & Pizza dessert ( 6 Jenis )
11.Set Rotibeef Chinese Muslim
Pelajar akan dapat :
1 x Sijil
Standardize Resepi
Tiada Caj Pengangkutan & Penginapan Dikenakan
Chef Obie & Team akan datang mengajar ke lokasi pelajar seluruh Semenanjung Malaysia
ke salah satu akaun pilihan
i- MAYBANK 151409098193
atas nama
Muhamad Gunawan Jamil
ATAU
Ke Akaun Syarikat MGJ CONSULTANCY
Bank Islam No akaun 12122010028739
Kemudian
Bukti Pembayaran Perlu Disimpan
p/s Anda wajib hubungi pihak chef obie atau wakil MGJ CONSULTANCY
di bawah ini sama ada melalui whatsapp atau call
Baki Yuran 30% Perlu diselesaikan Pada Hari kelas diadakan
Chef Obie MGJ CONSULTANCY
email : mgjconsultancyfile@gmail.com
gunawan.jamil@gmail.com
Berpengalaman menghidangkan menu-menu pelbagai jenis masakan tempatan dan luar negara , pastry , kek & Konfeksi untuk King Fadh Arab Saudi & Sultan Brunei juga VIP & VVIP Malaysia yang lain , juga merupakan anak didik Golden Hand Executive Pastry Chef Mahmod & Executive Chef William H Hewitt - Wimbledon , juga berpengalaman mengurus dan memasak untuk 20 , 000 pax & yang berkaitan dengan industri F&B







