CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Isnin, 19 Mei 2014

Jom Buat Duit Raya Tahun Ni Dengan Bisnes Kuih Raya


Jika dulu orang selalu melabelkan bahawa Isnin adalah hari yang penuh dengan kemalasan…kemengantukan….kekuyuan…kemurungan dan sebagainya..apa kata kali ini kita ambil langkah proaktif untuk mengubah presepsi orang ramai kepada yang lebih baik tentang hari Isnin…..Jom Layan kerja dengan rase enjoy yang meluap luap sambil chef kongsikan sedikit info juga kepada mereka yang dahagakan ilmu membuat kek..Sila Take noted!

Dapatkan sekarang ebook "Resepi-resepi popular seperti Menu Open House, Langkah demi langkah @ Cara Buat Ketupat Satay & Palas, Variasi Tat Nanas , Asas Membuat Kek Dan Tips" secara PERCUMA! 


ebook Membuat Kek Dan Tips -  Perkongsian Resepi Kek Asas Buttercake , Coklat kek , Cheesecake , Fruit Kek Dan Kek Sponge , penerangan cara penyedian , penggunaan sukatan metriks dengan betul , penjagaan kek , tips baking dan banyak lagi, pasti setiap dari anda ingin tahu asas membuat kek ini. perlu anda miliki sekarang secara PERCUMA! Ia semuanya percuma , chef obie beri jaminan!Anda hanya perlu membeli satu daripada ebook terlaris chef obie dibawah pada harga mampu milik.

Dengan pembelian salah satu ebook chef obie seperti :

1. ebook Kuih Raya Popular 2014 (hottest!) Kaki Bisnes Kuih Raya Memang Suke !
2.ebook Kuih Tat Popular(hot!)
3.ebook Biskut Mazola Popular(hot!)
4.ebook Masakan Bazaar Ramadhan(hot!)
5.ebook Berbuka Dan Bersahur(hot!)
6.ebook Ayam Golek Popular(hot!) 

Sila Tempah sekarang !  Hanya RM10.00 sahaja


Hottest!
"Kepada anda semua.. anda yang kaki bisnes kuih raya sila dapatkan ebook Kuih Raya Popular 2014 chef obie"
Perkongsian Resepi terbaik daripada chef - Seperti Biskut Makmur Alfredo , Mazola Lebaran, Kerepek Bawang Bondalicious,Tat Teratai Tasik Madu,Famous Amos, Biskut Jakarta,Lidah kucing Vanilla , Mariah Carey dan banyak lagi yang perlu anda tahu ,Segala resepi kuih dan biskut raya ini boleh dikomersialkan atau untuk kegunaan sendiri . "Semoga Hati Berasa Puas Dapat Menghidangkan Pelbagai Makanan Yang Enak Dan Tetamu Bahagia Dan Seronok Menikmati Juadah Yang disediakan". Dapatkan sekarang hanya RM10.00 


Cara Pembelian Resepi Kuih Raya Popular 2014: 

Bank In @ Maybank2u RM10.00
ke Maybank MBB Muhamad Gunawan
151409098193
SMS : ebook kuih raya , RM10 , masa , tarikh dan email anda
Hantar ke 017 2260719Terima Kasih

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign