CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY
AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI. DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.
MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN
MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA
Melayakkan anda untuk mendapat 5 ebook PERCUMA seperti
Sila Tempah sekarang !Hanya RM30.00 sahaja seunit
CARA PEMBELIAN :
Bank In ke MBB ( Maybank )
151409098193
Muhamad Gunawan Jamil
Bukti Pembayaran Sila SMS / Whatsapp :
Nama ebook , RM30 ,Masa , Tarikh dan email Anda
ke 0172260719
Penghantaran : 24 hingga 48 Jam Selepas Bukti Pembayaran Diterima
Dalam pada itu chef obie kongsikan Masakan Udang yang sedap dan menyelerakan...Udang Masak BerSos Bawang Putih ...
RESEPI PRAWN AND GARLIC CREAMY SAUCE
Bahan
8 ekor udang besar( dibuang urat sahaja dan direbus sebentar )
200 ml Krim Masakan
1 sudu besar Bawang putih dicincang
1 sudu besarMentega
1 sudu kecil lada hitam
½ sudu kecil serbuk cayenne
2 sudu besar keju Parmesan
1 sudu kecil gula
½ sudu kecil garam
sedikit Italian Parsley
Cara buat
1.panaskan mentega, tumis bawang putih sehingga naik baud an garing, masukkan krim masakan biar ia mereneh, kemudian masukkan ke semua bahan kering.kacau sebati, apabila mendidih matikan api , tuang ke atas udang yang telah direbus terlebih awal. Siap untuk dihidang dan garnishing dengan italian parsley...
boleh dinikmati bersama garlic bread @ baguette juga bersama nasi putih...