CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

TEMPAHAN TART NENAS LEJEN

TEMPAHAN " TART NENAS LEJEN" CHEF OBIE 2023
Masih Di Buka Juga Sebagai Door Gift
Salam Jumaat ,
Pasti  anda sudah mula memikirkan akan ibadah puasa yang tidak lama lagi muslim seluruh dunia akan hadapi , Ada yang sedang berusaha menggantikan puasa ganti yang lepas . Semoga semuanya lancar.

Mungkin pelbagai kemungkinan daripada segelintir kita sedang mula menyiapkan awal kelengkapan untuk family, anak-anak mahupun untuk kedua orang tua sempena Hari Raya Aidilfitri kelak.

Chef obie nak inform kepada anda diluar sana " SILA BOOKING SEKARANG , LAST MINIT ORDER DI KIRE SELEPAS RAYA 2 MINGGU baru tempahan production berjalan seperti biasa "

Seperti setiap tahun , tempahan daripada para pelanggan " TART NENAS LEJEN " datangnya dari area kuala lumpur , Melaka Dan Kedah .( ada juga tempahan TART NENAS LEJEN  datang nya dari jauh , seperti Pahang, Perlis , Langkawi, Johor , Sabah mahupun dari Arab Saudi..sbb nurse Malaysia yang bertugas disana ada yang suka sangat dengan biskut-biskut daripada chef obie dan ibu yang tiada bermusim kalau menjual,
Jika anda inginkan " TART NENAS LEJEN ", pihak chef memang sentiasa membuat productions- lokasi production berada di Taman Tynton View Cheras, kuala Lumpur. Pelanggan juga daripada pelbagai kaum. kebanyakan pelangan adalah " Regular Customer " 
Anda yang belum pernah merasa "TART NENAS LEJEN" Di sarankan sila beli untuk anda nikmati sendiri akan keenakan , kesedapan , ke melted tan kecairan dalam mulut memang tak boleh dibawa bincang ! Dengan Inti Nenas berkualiti dimasak secara kawah dan tradisional .

Jangan lupa door gift juga chef obie terima tempahan, hanya whatsapp ke no dibawah ini yea..

" TART NENAS LEJEN "
1 Balang Tat Nenas Lagend 
50 pcs
Berat 700- 750 gm

Terima Kasih kepada yg telah membuat tempahan, 3 hari yang lepas daripada Doktor-doktor dan warga Hospital Sultanah Bahiyah , Alor Setar.Terima Kasih daun keladi , jika semakin sedap sila order lagi...actually mereka antara regular customer chef. Alhamdulillah.sudi order untuk suka-suka.

Bukti Di Story Instagram @chef_obie_official


Kepada yg ingin membuat tempahan utk ramadhan dan hari raya ini.Sila whatsapp menggunakan no dibawah ini. Tidak termasuk kos pengangkutan dan packaging.

Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign