CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Selasa, 16 Ogos 2022

InshaAllah Food Industry Tidak Mengecewakan Anda Yang Memilih Untuk Berniaga Makanan Sebagai Mata Pencarian Tahun 2023

InshaAllah Food Industry Tidak Mengecewakan Anda Yang Memilih Untuk Berniaga Makanan Sebagai Mata Pencarian Tahun 2023

Pelbagai senario dalam kehidupan kita hari ini .Ada yg dah elok2 ada bizz berkait food, dah beri income harian, dah bertahun jalankan, Tibe2 ambil keputusan stop dan deleted terus dlm kamus hidup kerana terpana dgn bizz yg tak perlu harian penat lelah mencari rezeki katanya , Tak nak penat2 pagi2 panaskan dapur itu ini.

Apa pun tiada jaminan juga kan, ☺ Gawat teruk mana ekonomi dunia lihatlah ' food industry juga yg kekal wujud ' walau banyak yg struggle , muncul mcm cendawan lepas hujan, tapi tetap ada yg kekal berjaya dalam hebahan rezeki melalui industri ini , itu istilah normal sesuai zamannya.Pesanan utk beliau apa pun buat lah, sbb diri yg akan hadap dan kesanggupan 100% tanpa paksaan.
Apa jua usaha terus istiqomah jangan separuh jalan.Jangan susah hati jika satu hari Kelak anda akan jilat kembali sesuatu yg telah anda ludah.
Tapi tidak mengapa pun jika ingin jilat sesuatu yg telah diludah, pucuk pangkal hati dan diri tetap humble walau dipandang tinggi sebelum ini. Kan best jadi diri sendiri..

Chef Obie bersyukur kerana sejak 2012 hingga kini , Alhamdulillah dapat berkongsi kemahiran dan pengalaman dalam ILMU Masakan perniagaan mahupun baking kepada umum melalui penganjuran " KELAS MASAKAN PERNIAGAAN , BAKING DAN KOMERSIAL BERTESTIMONI " pelbagai lapisan masyarakat telah mengikuti kelas ini , malah pelajar juga ada yang datang dari luar negara. Hubungi pihak Chef Obie untuk sebarang pertanyaan yang berkaitan.
Tiber Terus layan.. Lagu Terpesona aku terpesona.. ❤

✔️Join Group Telegram Chef Obie
Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera Sahabat Chef Obie.
Kepada Anda Yg Ingin Join Group Siri KELAS | KURSUS MASAKAN PERNIAGAAN, BAKING DAN KOMERSIAL BERTESTIMONI
DI Telegram
👇
✔️ Lebih 60 Pilihan Dan Pakej Kelas | Kursus
✔️ Aktif Sejak 2012 Hingga Kini
✔️ Pilihan Peniaga dan Usahawan Makanan
✔️ Personal Class | 1 to 1
✔️ Intipati Kelas | Kelas Untuk Perniagaan
✔️ Bertestimoni Di Seluruh Malaysia & Luar

Terima Kasih

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign