CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Jumaat, 13 Mac 2020

TEMPAHAN " TAT NENAS LEJEN " CHEF OBIE 2020TEMPAHAN " TAT NENAS LEJEN " CHEF OBIE 2020
Masih Di Buka Juga Sebagai Door Gift
Salam Jumaat ,
Pasti  anda sudah mula memikirkan akan ibadah puasa yang tidak lama lagi muslim seluruh dunia akan hadapi , Ada yang sedang berusaha menggantikan puasa ganti yang lepas . Semoga semuanya lancar.

Mungkin pelbagai kemungkinan daripada segelintir kita sedang mula menyiapkan awal kelengkapan untuk family, anak-anak mahupun untuk kedua orang tua sempena Hari Raya Aidilfitri kelak.

Chef obie nak inform kepada anda diluar sana " SILA BOOKING SEKARANG , LAST MINIT ORDER DI KIRE SELEPAS RAYA 2 MINGGU baru tempahan production berjalan seperti biasa "

Seperti setiap tahun , tempahan daripada para pelanggan " TAT NENAS LEJEN " datangnya dari area kuala lumpur , Melaka Dan Kedah .( ada juga tempahan TAT NENAS LEJEN  datang nya dari jauh , seperti Pahang, Perlis , Langkawi, Johor , Sabah mahupun dari Arab Saudi..sbb nurse Malaysia yang bertugas disana ada yang suka sangat dengan biskut-biskut daripada chef obie dan ibu yang tiada bermusim kalau menjual,
Jika anda inginkan " TAT NENAS LEJEN ", pihak chef memang sentiasa membuat productions- lokasi production berada di Taman Tynton View Cheras, kuala Lumpur. Pelanggan juga daripada pelbagai kaum. kebanyakan pelangan adalah " Regular Customer " 
Anda yang belum pernah merasa "TAT NENAS LEJEN " Di sarankan sila beli untuk anda nikmati sendiri akan keenakan , kesedapan , ke melted tan kecairan dalam mulut memang tak boleh dibawa bincang ! Dengan Inti Nenas berkualiti dimasak secara kawah dan tradisional .

Jangan lupa door gift juga chef obie terima tempahan, hanya whatsapp ke no dibawah ini yea..

" TAT NENAS LEJEN "
1 Balang Tat Nenas Lejen 
50 pcs
Berat 700- 750 gm

Terima Kasih kepada yg telah membuat tempahan, 3 hari yang lepas daripada Doktor-doktor dan warga Hospital Sultanah Bahiyah , Alor Setar.Terima Kasih daun keladi , jika semakin sedap sila order lagi...actually mereka antara regular customer chef. Alhamdulillah.sudi order untuk suka-suka.

Bukti Di Story Instagram @chef_obie_official


Kepada yg ingin membuat tempahan utk ramadhan dan hari raya ini.Sila whatsapp menggunakan no dibawah ini. Tidak termasuk kos pengangkutan dan packaging.

Terima Kasih

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign