CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY
AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI. DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.
MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN
MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA
Siti Dimieati yang memberi peluang kepada chef obie berkongsi informasi mengenai..dunia masakan..bermula bulan Mac 2015...hee... informasi mengenai rempah ratus dan cara membuatnya...
Manakala untuk bulan April ni..chef berpeluang berkongsi info mengenai Tepung...
* chef biasa menjadi chef jemputan untuk berkongsi menu dan resepi Dalam Majalah AROMA semenjak 2012... sehingga kini InshaAllah.