CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Rabu, 6 Julai 2022

FOOD CONSULTANT DI KUALA LUMPUR : MGJ CONSULTANCY Mencipta Menu Khas Menggunakan Ikan Tuna Tempatan Untuk Deligasi Food Testing Dari Luar Negara

Assalammualaikum wbt Dan Salam Sejahtera 

Alhamdulilah , jangan lupa titip rasa syukur kepada Allah setiap pagi sebelum memulakan urusan harian. 

Setiap cabaran baru dalam hidup kita perlu hadapi sebaik mungkin mengikut kemampuan diri , InshaAllah anda akan mampu juga hadapi kerana setiap insan Allah uji dengan kesesuaian kemampuannya.

Saya cuba berkongsi sedikit demi sedikit aktiviti dan apa yang saya usahakan semenjak saya wujudkan MGJ CONSULTANCY yang berpangkalan di Ampang. 

Semoga menjadi semangat untuk diri saya sendiri dan Team MGJ yang saya sayangi begitu juga untuk tatapan umum .

Jika anda berminat membuat produk berasaskan makanan atau memperkasakan lagi produk anda sedia ada atau buka restoran , buka kiosk , buka central kitchen , buat ramadhan buffet , uruskan dapur hotel anda , uruskan production pengeluaran kilang sama ada skala kecil , sederhana mahupun kilang pada kapasiti yang besar boleh sahaja mendapatkan perkhidmatan dari saya.

InshaAllah mudah mesra berurusan dengan Saya juga Team MGJ .

Dibawah ini sedikit coretan saya....Waallahuallam 

 FOOD CONSULTANT DI KUALA LUMPUR : MGJ CONSULTANCY

Mencipta Menu Khas Menggunakan Ikan Tuna Tempatan Untuk Deligasi Food Testing Dari Luar Negara

Diantara Khidmat Food Consultation kami di MGJ CONSULTANCY yang telah kami jayakan.

Terima Kasih Allah swt yg sentiasa memberi peluang meminjamkan pelbagai nikmat kemahiran dan bakat yg ada dlm diri ini dan dikongsikan dlm Syarikat MGJ CONSULTANCY juga kepada umum.
Tersenyum sendiri bila termuncul posting lama dan gambar lama. Kali ini Bukan seni lukis , bukan seni pastry , bakery dan konfeksi tapi kulinari ! yg paling seronok bila creat sesuatu sesuai dgn citarasa budaya clients.
Chef Obie diberi peluang pihak tempatan utk meyakinkan masakan berasaskan ikan tuna local kepada deligasi food testing dari negara Sepanyol , Negara Belgium dan XXXX ( Satu negara eropah tu Chef Obie lupa maklumlah bertahun sudah kisah Food Consultation ni adakah tanda kematangan usia ? Coi..korang jgn memandai mandai yea buat spekulasi chef dah tua ) yg pasti deligasi eropah ini suka dgn menu creation daripada Chef Obie.
Syukur Alhamdulillah.. pencapaian ini amat- amat bermakna dlm level pencapaian peribadi dan Syarikat . Ianya paid consultation sesuai dgn sesuatu isu dan projek.
Jangan segan utk menggunakan kepakaran perkhidmatan kami -

http://www.wasap.my/60172260719 Chef Obie ( Pengasas )
http://www.wasap.my/60137326939 Abang Fad Assistant Chef Obie


Terima Kasih

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign