CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Khamis, 15 Februari 2024

Chef Obie 2024

  Chef Obie 2024

MGJ CONSULTANCY

KEPAKARAN KAMI :
1. KELAS / KURSUS / BENGKEL / DEMONSTRASI / JURI / JURUCAKAP PRODUK MASAKAN DAN BAKING UNTUK PERNIAGAAN JUGA UNTUK BAKAL PESARA
2. PERUNDING ASAS MEMBUKA PERNIAGAAN PEMBEKAL BAHAN KEK DAN BAKERI
3. PERUNDING RESTORANS PRE PEMBUKAAN , UPGRADE DAN PENGURUSAN RESTORAN. ( Set
Up Central Kitchen )
4.R&D PRODUK BERKAIT MAKANAN ( Termasuk Juga Cat Food )
5.CONDUCT PELBAGAI PROGRAM BERKAITAN F&B
Dengan Mewujudkan MGJ CONSULTANCY Kuala Lumpur 10 Tahun lalu hingga kini , Alhamdulillah dengan rasa rendah diri chef obie sebagai Peneraju @ Founder telah melatih dan membentuk pelbagai golongan lapisan masyarakat , bangsa dan usia bermula 9 tahun hingga 77 tahun juga hadir dalam memperkasakan diri dengan ilmu masakan dan baking.
Para pelajar chef obie juga datang dari Seluruh negeri Di Malaysia baik dari Semenanjung , Sabah , Sarawak malah ada juga daripada luar negara seperti Amerika Syarikat ( USA ) , Arab Saudi ,Syria, Jepun , Brunei Darus Salam , Hong Kong , Pakistan , Indonesia Dan juga Maldive.
Perkhidmatan chef obie dalam mengajar juga diperlukan dalam sektor pendidikan di Universiti Awam mahupun swasta Tempatan. Terima Kasih atas penghargaan dan kepercayaan .
Kerjasama yang baik dengan pihak Korporat , Kementerian dan Badan-badan kerajaan , NGO , Badan kebajikan , Persatuan mahupun Perseorangan.
Pihak Chef Obie & MGJ CONSULTANCY juga aktif melahirkan usahawan Pembekal Bahan Bakeri Semenjak 2013/2014 hingga kini. Kejayaan FILE KIT DAN PENDRIVE ASAS MEMBUKA PEMBEKAL BAHAN KEK DAN BAKERI membantu ramai pengusaha kedai bahan bakeri seluruh Malaysia , Termasuk Di sabah dan Sarawak .
Pihak - pihak media massa dan media eletronik juga memainkan peranan memperkenalkan chef obie kepada umum sejak tahun 2009 sehingga kini , baik pihak surat khabar , majalah-majalah tempatan , online magazine , radio mahupun pihak stesen tv tempatan . Chef Obie juga sering dijemput sebagai juri pertandingan masakan oleh pelbagai pihak .


MGJ SERVICES
Mewujudkan syarikat ini awal 2023 dari pihak Chef Obie & Team untuk memastikan kesinambungan kepakaran , kemahiran dan pengalaman pelbagai industri disini.
Perkhidmatan Kami :
1.PERUNDING ACCOUNT
2.PERUNDING INSURAN PERNIAGAAN DAN PELBAGAI INSURAN YANG BERKAITAN.
3.PERUNDING PENJUALAN HOTEL , RESORT & HARTANAH .
4.KHIDMAT GUAMAN
5. PENJUALAN PRODUK - BUKU / LUKISAN & PELBAGAI .
6. WIRING , PEMBUATAN RUMAH , DAPUR DAN KABINET .
7. SEWAAN TONG RORO DAN KERJA PEMBERSIHAN .
Semoga dapat menyebarkan manfaat kepakaran , kemahiran dan pengalaman pelbagai industri kepada semua .
MGJ CONSULTANCY | MGJ SERVICES
email : mgjconsultancyfile@gmail.com
SILA FOLOW FB PAGE : BAZAAR CHEF OBIE
Terima kasih kepada anda semua .

MGJ CONSULTANCY | MGJ SERVICES
email : mgjconsultancyfile@gmail.com
SILA FOLOW FB PAGE : BAZAAR CHEF OBIE
email : mgjconsultancyfile@gmail.com
gunawan.jamil@gmail.com

" WAKE UP SMILE ,
AND TELL YOURSELF
TODAY IS MY DAY !

AND TRAIN YOUR MIND 
TO SEE THE POSITIVE
IN EVERY SITUATION "

Even when bad things happen you have to try to use those bad things in a positive manner and really just take the positive out of it.-

Chef Obie Pencinta Seni Lukis Naive & Kartun 2024

Assalammualaikum wbt , Salam sejahtera , Ya betul Chef Obie  pencinta seni lukis naive dan kartun , kepada korang yang memang suka layan hasil seni santai-santai dan ada jalan ceritanya tersendiri boleh dapatkan copy print atau lukisan asli. Ia lebih jalan penceritaan eksklusif Chef Obie , Kisah ketika melanjutkan study di ALAM . Perkongsian di google ini hanya sedikit sahaja , ingin melihat lebih lagi hasil lukisan naive dan kartun Chef Obie boleh roger-roger , Kalau boleh yang serious sahaja dan yang suka seni lukisan seperti gaya Chef Obie... 
Harga munasabah dan lagi bahagia jika korang sanggup membeli dengan harga yang istimewa Semoga murah rezeki korang- senang cakap harga nice sebab ianya yang asli bukan yang copy print , tapi kalau nak yang copy print pun ada sesuailah dengan harga copy print. willing juga untuk kolaberasi dan program berkaitan seni.

Boleh Roger-roger Chef Obie di talian
Pelukis Upahan a.k.a Chef Obie a.k.a @CedokArts / MGJ CONSULTANCY
email : mgjconsultancyfile@gmail.com
X ( twitter ) : @CedokArts
Terima Kasih

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign