Obielicious

KELAS MASAKAN PERNIAGAAN POPULAR + TESTIMONI PELAJAR - Whatsapp 0172260719 / 016 9166010 ( HOT ! ) MENJADI PILIHAN BAKAL PENIAGA & USAHAWAN MAKANAN DI MALAYSIA , SINGAPORE, HONG KONG , MALDIVES , JEPUN , IRAN DAN INDONESIA.

FILE KIT + CD ROM PELBAGAI PERNIAGAAN BERASASKAN MAKANAN serta TESTIMONI PELANGGAN .

( hot ! ) DEMO MASAKAN,PENULIS JEMPUTAN, PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK

Tempahan Katering Untuk Pelbagai Majlis / Pejabat & sebagainya - SKY CHE Katering Kuala Lumpur Hubungi Segera chef obie 017 2260719 , Puan Khurzaidah 019 6460409 Call @ whatsapp

bE mY Heartbeat..!

EBOOK VIRAL MASAKAN PERCUMA




Terima Kasih kepada warga Malaysia setelah lebih 5 tahun menyokong ebook atau ebuku Masakan , Kek , Pastri Dan Bakeri  chef obie.

Kini Warga Brunei Darussalam , Indonesia Dan Singapura
Boleh memiliki ebook 
 chef obie PERCUMA @ FREE yang ditulis dalam Bahasa Melayu mudah difahami 
Serumpun Nusantara.

* Malaysia
*Indonesia
*Negara Brunei Darussalam
*Singapura

Resepi Viral Berbuka Puasa Dan Sahur Chef Obie 2019

      



Salam Ramadhan 7

Terima Kasih kepada Anda yg berminat memiliki ebook PERCUMA 
MENU BERBUKA PUASA CHEF OBIE DAN MENU SAHUR CHEF OBIE 2019
Dalam Bentuk PDF mini ebook
Resepi- resepi menarik bergambar juga langkah demi langkah





Antara Menu dan Resepi - resepi Viral bergambar yang dikongsikan dalam Ebook PERCUMA ini ialah yang berasaskan  :

* Masakan Ayam 
* Masakan Nasi
* Masakan Mee
* Kuih Tradisonal
* Minuman Refreshment
* Agar -agar 
* Roti Goreng 
* Masakan Filipina
* Masakan Sayur
* Masakan Sambal
* Masakan Ikan
* Masakan Barat @ Western - Stew Lamb 

Semoga sedikit perkongsian ini dapat membantu dalam Penyediaan hidangan berbuka Dan sebagai penambah baik dlm ilmu masakan dirumah sekiranya bermanfaat.

Sekiranya anda berminat untuk memiliki ebook PERCUMA ini , Sila drop email anda dibawah.

Atau No. phone WhatsApp ( kami Tidak bertanggungjawab sekiranya anda share no phone secara terbuka )

Atau 


Hubungi MGJ CONSULTANCY


***Sila pastikan ejaan betul atau email yg diberi mestilah aktif , kepada Anda yg memberi email tetapi Tidak boleh Untuk dihantar .Bukan Masalah pihak kami.Pihak kami juga Tidak memenuhi permintaan melalui messenger .

Follow Chef Obie di Facebook untuk memudahkan lagi anda menerima informasi terkini berkaitan masakan dan baking 

Sila klik link ini Follow Chef Obie








Terima Kasih

Komen
30 Komen

30 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Salam chef,
Thanks untuk perkongsian ilmu
Dalam bentuk ebook, saya telah miliki
Ebook 100 resepi roti chef obie,ianya banyak membantu ..
Thanks chef semoga succes dengan ebook terbaru

Tanpa Nama berkata...

Chef cute handsome dah released ebook baru, congratulations

Tanpa Nama berkata...

Hi cef
Thanks, ebook kuih raya popular best!
Tak sabar nak try buat
Akak berani rekomen ebook cef ni..murah n puas hati

Tanpa Nama berkata...

Sorry chef obie boleh saya beri pendapat senang kata ada sedikit request,
Bolehkah chef obie beri extra product ebook yg special dengan setiap pembelian salah satu ebook yg menarik diatas,
TQ

Tanpa Nama berkata...

Wow so cheap la chef!
Smile please

Tanpa Nama berkata...

Wish you succes chef obie
Love with your great ideas..
very creative person

Tanpa Nama berkata...

Sesuai...
Terbaik lah chef obie

Tanpa Nama berkata...

Terima kasih chef
Slamat hari cikgu..
Nak ucap awal kat chef

chefgunawanjamil Obie berkata...

wslm, terima kasih cik/puan

InsyaAllah.Amin

chefgunawanjamil Obie berkata...

tq

peace

chefgunawanjamil Obie berkata...

terima kasih,
cik puan ... selamat menggunakan resepi chef obie.
InsyaAllah hasil yang baik dan puas hati!

chefgunawanjamil Obie berkata...

its ok, actually chef memang dah sediakan ebook menarik dan akan diberi kepada semua pembeli ebook chef yang baru ni.apa pun tq... chef beri 4 ebook secara PERCUMA! jadi pastikan anda juga memilikinya

chefgunawanjamil Obie berkata...

tq chef always smile..

chefgunawanjamil Obie berkata...

Tq for your wishes...
sentias perbaiki diri.. untuk kebaikan dan dikongsi bersama
peace

chefgunawanjamil Obie berkata...

tq.. sentiasa cube memenuhi permintaan anda
dan harap ia relevan ..
dan sentiase perbaiki diri

chefgunawanjamil Obie berkata...

Terima kasih banyak-banyak
hari cikgu yea...

peace yo!

sarimahdaud berkata...

Chef obie terima kasih,makcik tak sangka ada juga insan yang murah hati tak kedekut ilmu
bukunya pun murah diberi lagi percuma buku,subhanAllah semoga rezeki chef murah.
Amin

bukanctnohaliza berkata...

Salam chef,
Boleh akak request -
Mohon Chef obie buat ebook mengenai cara buat nasi lemak power! Dengan lauk pauknya sekali,akak yg suka dengan ebook daripada chef obie,harganya mahal sedikit daripada ebook diatas pun tak mengapa,budget akak rm30, buatlah chef insyaallah laku

Tanpa Nama berkata...

Congrats chef obie saya nampak chef dalam majalah rasa edisi bumper puasa, chef suke sharing resepi la
Saya nampak.mesti kak long makcik akak ramai suke chef

bigmama berkata...

Chef obie
I'll give you 5star for your ebooks,no regrets

chefgunawanjamil Obie berkata...

Amin,

Terima kasih kembali

chefgunawanjamil Obie berkata...

InsyaAllah, akan chef obie pertimbangkan" ebook Nasi Lemak & Lauk Pauk", chef da terima lebih 3 permintaan yang sama, jika sentiasa yang bertanya akan chef buatkan!
apa pun harapan chef obie , semoga ebook terbaru chef obie ini
mampu dan menjadi pilihan anda yang tercari -cari resepi terbaik untuk kuih raya mahupun untuk masakan raya nanti

As Salam mesra!

chefgunawanjamil Obie berkata...

macam tu ea..
terima kasih alert..
IsyaAllah selagi diberi kesihatan dan enjoy dgn apa yg chef buat sekarang ..chef akan terus dan terus berkongsi ilmu yang ada ini untuk anda

chefgunawanjamil Obie berkata...

Hi, thanks 4 ur great comment!
ape pun chef obie banyak kekurangan dan sentiase memperbaiki..semoga ia akan lebih baik dan baik untuk ebook yang akan datang! kepada anda yang belum dapatkan ebook chef obie ini..sila dapatkan segera yea..
tq

encikmimpikering berkata...

Salam chef,
Saya ada cadangan & merupakan permintaan,saya dah miliki ebook chef ini,ia membuka mata saya bukan sahaja dari ilmu dan resepi masakan semata,tapi banyak benda-
Chef obie saya mohon pertimbangkan permintaan saya,saya berasa YAKIN EBOOK CHEF OBIE MELETUP saya ingin tolong promo ebook chef ini,ingin membantu dalam jualan ebook ini,dengan sedikit komisyen keuntungan setimpal pun boleh,cuba chef wujudkan agen untuk pasarkan ebook chef,

PLEASE TAKE NOTED,CHEF OBIE KATA SHARING IS CARING,MOHON PERTIMBANGKAN.TQ

chefgunawanjamil Obie berkata...

waalaikumussalam wbt,

encikmimpikering,

terima kasih atas sokongan anda,pendapat anda akan chef obie pertimbangkannya sebaik mungkin.Chef obie perlu pendapat yang lain juga.Insyaallah..
suatu yg dikongsi akan membawa keberkatan..sharing is caring!

Apa-apa info akan chef beritahu dalam blog kesayang chef obie ni

Tanpa Nama berkata...

Chef obie
Ebook banyak membantu
Best!

Tanpa Nama berkata...

Thanks chef obie
6 ebook chef ini telah saya miliki
Terlalu banyak ilmu yg chef kongsikan
4 ebook percuma juga terbaik, semoga chef dimurahkan rezeki

chefgunawanjamil Obie berkata...

Alhamdulillah, semoga sedikit perkongsian ilmu ada manfaat bersama.

Amin

chefgunawanjamil Obie berkata...

semoga sedikit perkongsian ada manfaatnya

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign