CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Rabu, 30 Oktober 2013

Pelbagai Jenis Resepi Berasaskan Keju


Jutaan terima kasih kepada anda
yang selama ini menyokong
hasil karya chef obie.

Kepada peminat masakan berasaskan KEJU..
anda jangan terlepas untuk memiliki
karya chef obie paling terbaru iaitu-
buku memasak / baking eletronik
yang ke 2
"CookBook Variasi Keju Chef obie Vol 1"

Setelah ebook pertama "100 Resepi Roti Chef obie"
laris seperti pisang goreng dipasaran maya pada Febuari 2013
dan sehingga hari ini masih mendapat sambutan.

Syukur Alhamdulillah, atas sambutan anda terhadap ebook
pertama chef obie, sekali lagi Perkongsian ilmu dan pengalaman
secara eksklusif daripada chef obie,
terhasillah ebook ke 2 yang berjudul-
"cookbook Variasi keju Chef Obie Vol 1"

Kali ini dengan penampilan yang
bersahaja dengan persembahan yang santai
dalam ebook terbaru ini harapan chef obie
ianya dapat dan boleh direct membantu
anda untuk membuat dan meniru daripada
menu dan resepi keju istimewa ini dengan
lebih mudah dan praktikal.

Amat sesuai kepada sesiapa sahaja yang berminat
dalam ilmu pembuatan kek keju , roti
berasaskan keju , pastri berasaskan keju dan
pasta juga berasaskan keju.

Extra dalam ebook ini-

* Info Keju bergambar
* tips-tips menarik
* Info Asas Penggunaan keju Dan Peralatan
* Resepi Popular dalam indusri makanan
seperti Perhotelan , pelancongan , penerbangan ,
perkapalan dan healthcare.

Dapatkan segera sebagai buku masakan rujukan anda!

Tajuk ebook : CookBook Variasi Keju Chef Obie Vol 1
Harga : RM40
Penulis : Chef Obie
Jenis : Buku Masakan / Cooking Book
Bahasa : Bahasa Melayu
Pembelian/ pembayaran : oneline-
Maybank2u.com atau Bank In ke Akaun MBB
151409098193
atas nama Muhamad Gunawan Jamil
Bukti pembayaran : Resit / Copypaste / msg ke 017 2260719
Penghantaran : 24 jam - 48 jam selepas bukti pembayaran diterima .




Terima Kasih

Kek 3D / 2D Motor Honda CBR Repsol Dan Helmet Arai

Kek 3D / 2D Motor Honda CBR Repsol Dan Helmet Arai

komposisi:-

Merupakan kek double coklat
disaluti coklat ganache
juga Coklat Buttercream
dicampur pula dengan kombinasi Marshmallow yang spongee...
akhir sekali diselaputi dengan handmade fondant yang lembut...
100% handmade- by chef obie


Pelbagai lagi jenis dan rekabentuk kek 3D yang boleh anda tempah, pelbagai jenis tema yang anda inginkan Chef Obie boleh merealisasikan ke atas kek 3D.

Harga Bermula RM300- +++ ( untuk 1 dan 2 kg sama harga )

Cara Membuat Tempahan

Jumlah Kuantiti tempahan : ( xx )
Jumlah Harga : ( RMxx )
Bank In ke akaun : MBB Muhamad Gunawan Jamil
151409098193
Setelah Pembayaran : P/M atau MSG terus hubungi 017 22607119
Tetapkan Tarikh Pick up Tempahan : ( xx/0x/13 )
Lokasi Pick Up Tempahan : Merdeka Villa, Jalan Merdeka, Ampang ( landmark- spectrum mall )

Terima Kasih

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign