CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Selasa, 6 Ogos 2024

KELAS ANEKA MASAKAN NASI KATERING DAN RESTORAN

Assalammulaikum wbt , Salam Sejahtera

Kepada anda yang ingin memulakan perniagaan dengan perniagaan berasaskan hidangan nasi boleh join kelas personal masakan perniagaan anjuran Chef Obie ini , yang telah aktif membantu ramai peniaga dan usahawan makanan sejak tahun 2012 hingga kini.


KELAS ANEKA MASAKAN NASI KATERING DAN RESTORAN
Yuran RM 1700 Normal , Yuran RM1500 Pesara / Ibu Bapa tunggal / Penjaga Oku ***
Pilihan Pelajar subjek dibawah :
*** Setiap 1 subjek yuran adalah RM1700
1. Set Nasi Minyak Mewangi
2. Set Nasi Beriyani Johor
3. Set Nasi Hujan Panas
4. Set Nasi Tomato
5. Set Nasi Kabuli
6. Set Nasi Beringin
7. Set Nasi Ambeng Jawa
8. Set Nasi Kukus Ayam Goreng Berempah
9. Set Nasi Ayam Hainan & Condiments
10. Set Nasi Ayam Golden Roasted & Condiments
11. Set Nasi Arab Ayam Mandi & Condiments
12. Set Nasi Arab Lamb Mandi & Condiments
13. Set Nasi Asam Pedas Johor & Condiments
14. Set Nasi Asam Pedas Melaka & Condiments
15. Set Nasi Ikan Bakar & Air Asam
16. Set Nasi Seafood Bakar Portugis & Condiments
17. Set Nasi Masak Lemak Daging Salai & Condiments
18. Set Nasi Masak Lemak Itik Salai & Condiments
19. Set Nasi Ayam Penyet & Geprek
20. Set Nasi Dagang Terengganu
21. Set Nasi Minyak Terengganu
22.Set Nasi Ayam Kam heong & Kung Pao
23 Set Nasi Chili Crab & Salty Egg Prawn
M.E.P Untuk Menu Pilihan
Standard resepi Untuk Perniagaan Katering ( Buku Standard Resepi )
Tips-tips menyediakan hidangan mengikut menu katering / restoran
Pelajar belajar secara hands on 1 to 1
Tips membeli bahan mentah dari pembekal dan cara membuat tempahan.

Lokasi : Area Lembah Klang / Kuala Lumpur
Masa : Setiap jenis kelas akan bermula pada pukul 1030 pagi
Tarikh Kelas : Sila whtasApp atau hubungi Chef Obie untuk Tarikh Terkini http://www.wasap.my/60172260719
Kelas : One day Course @ Kelas Sehari & Fully Hands On ( Sepenuhnya pelajar akan membuat sendiri memasak secara praktikal atas seliaan dan tunjuk ajar daripada chef profesional )
Keperluan : Pelajar hanya perlu membawa alat tulis dan apron sahaja , face mask dan sanitizer disediakan oleh pihak Chef Obie / MGJ CONSULTANCY.
Pelajar akan menerima 1 x Sijil ( no.siri )

Pelajar Wajib Membuat Pembayaran DEPOSIT 70% daripada Jumlah Penuh Yuran
ke salah satu akaun pilihan
i- MAYBANK 151409098193
atas nama
Muhamad Gunawan Jamil
ATAU
Ke Akaun Syarikat MGJ CONSULTANCY
Bank Islam No akaun 12122010028739
Kemudian
Bukti Pembayaran Perlu Disimpan
p/s Anda wajib hubungi pihak chef obie MGJ CONSULTANCY
di bawah ini sama ada melalui whatsapp atau call
Baki Yuran 30% Perlu diselesaikan Pada Hari kelas diadakan
MGJ CONSULTANCY
email : mgjconsultancyfile@gmail.com
SILA FOLOW FB PAGE : BAZAAR CHEF OBIE

Terima Kasih

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign