CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Rabu, 7 September 2016

KELAS MASAKAN UNTUK BERNIAGA - MEMBUAT SATAY & SATAY FROZEN

Keadaan ekonomi sekarang yang tidak menentu , Majikan mula membuang pekerja dan membuka Skim VSS bersara awal , Anda seharusnya telah memikirkan
Ke adaan anda sekiranya kes-kes seperti itu menimpa diri anda.

Anda perlu SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN

DENGAN membuka PERBIAGAAN SENDIRI.

Bermulalah dari SEKARANG! Biar ianya kecil tetapi memberi hasil rezeki yang berterusan dan HALAL.

PILIHLAH perniagaan yg berASASkan MAKANAN.

KENAPA PERNIAGAN BERASASKAN MAKANAN  ?

Kerana DALAM KEADAAN EKONOMI GAWAT - Industri yang tetap maintain dan di PERLUKAN ialah makanan.KERANA FITRAH KEHIDUPAN..makanan diperlukan untuk hidup.

JOM ..salah satu pilihan yang ada pihak kami sediakan ialah - mengajar kepada anda cara membuat produk satay milik anda sendiri...

REZEKI ITU 9/10 DATANGNYA DARI AKTIVITI PERNIAGAAN

Mungkin kerana kegawatan ekonomi ini anda menjadi boss dan menjadi kaya.
Jangan berfikir panjang
Kepada Anda yang ingin menambah pendapatan dengan berniaga
Sila baca Info di bawah

Kelas Membuat Satay 2016 ( Promosi )

KELAS MEMBUAT SATAY & SATAY FROZEN  2016

Fee / Yuran : RM850 seorang
( PROMOSI kini hanya RM650 seorang , JIKA anda hadir 2 orang untuk belajar , YURAN akan menjadi RM550 seorang )

Tarikh : sepanjang 2016

 Hari   : Isnin hingga khamis juga 

            Sabtu Dan Ahad 

( Jumaat Dan Public Holiday Tiada Kelas )


Masa  : 1030 pagi sehingga 1 tengah hari

Intipati 

- Asas Penggunaan Bahan Satay Terbaik & Sedap 

untuk Ayam & Daging

-Kuah kacang marvoulles ,sambal garing dan 

nasi impit

-Perapan yang betul

-Cara Mencucuk satay

-Cara Membakar satay dengan betul & Wangi


Sijil Kehadiran akan diberi kepada peserta.
KEPERLUAN : Pelajar perlu membawa Apron sendiri , Alat Tulis ,
Tuala dapur 

TEMPAHAN KELAS : Untuk menempah kelas persendirian chef Obie .

Buat Pembayaran 60% ke
salah satu akaun diberi -

i- CIMB 7619121286

ii- MAYBANK 151409098193

iii- BSN 14005-41-00008021-7

atas nama Muhamad Gunawan Jamil

Info pembayaran sebagai bukti menghadiri kelas
sila whatsapp @ hubungi 

 017- 2260719 whatsapp / sms / call



LOKASI KELAS : Merdeka Villa, Ampang, kuala lumpur ( landmark- Spectrum Mall ) 
Lokasi : Merdekka Villa , Banddar baru Ampang. Selangor

p/s Baki Yuran perlu diselesaikan ketika kelas diadakan.



Tiada ulasan:
Catat Ulasan
Links to this post
Buat Pautan



Laman utama
Papar versi web


chef oBiE

chefgunawanjamil Obie 

Chef Muhamad Gunawan Jamil a.k.a Chef Obie
Chef Professional ,Chef Celebrity ,Trainer / Consultant , Malaysian Food Stylist ,Product Ambassador , Specialized in Bakery, Pastries & Confectionery and is an expert in Austrian and Dutch dessert.Familiar in Malay, Chinese, Indian, Middle East , Eurisian , Healthy Food , Italian And Western Cuisine.  Has worked in the following companies – Malaysia International Shipping Corporation-, MISC , Hotel Impiana KL / AnCasa - UDA Holdings, Concorde Inn KLIA,Inflight Catering KLAS KLIA- DRB HICOM,Chef Services (Celebrity Chef) & Events ,Prince Court Medical Centre KL-Petronas., Owner MGJ Consultancy And Services ,Sky Chef Catering , Fascilitator for Seminar & Latihan Katering Sihat Kepada Agensi-Agensi Di Bawah Kementerian Dalam Negeri- Handling 20,000 pax DeepaRaya Open House Wilayah Persekutuan,Handling Program Jabatan Pembangunan Wanita Wilayah Kuala Lumpur & Putrajaya ,Handling & Consult for Ramadhan Buffet Citrus Hotel Kuala Lumpur  Also participated as Judge in cooking shows, conducting cooking demos in TV, Radio and functions,Author's Cooking / Baking Books ,Local Cooking Magazine and teaching Private VVIP, VIP ,University - Uitm Campus Shah Alam, MSU- Campus Shah Alam ,College , Skill Institutions , Kemas , GiatMara and CADS Enhancement Centre .

Lihat profil lengkap saya
Dikuasakan oleh Blogger.


Terima Kasih

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign