Obielicious

KELAS MASAKAN DAN BAKING UNTUK PERNIAGAAN POPULAR- untuk Amateur & Profesional di Kuala Lumpur & Ampang- Whatsapp 0172260719 ( HOT ! )

FILE KIT + CD ROM PELBAGAI PERNIAGAAN BERASASKAN MAKANAN serta TESTIMONI PELANGGAN .

( hot ! ) 24 EBOOK MASAKAN , KEK ,PASTRI DAN BAKERI CHEF OBIE UNTUK MALAYSIA , SINGAPURA , NEGARA BRUNEI DARUSSALAM & INDONESIA SILA WHATSAPP SEGERA 0172260719 FREE 3 EBOOK ( Harga dlm Ringgit Malaysia )
( hot ! ) PENULIS JEMPUTAN MAJALAH MASAKAN TEMPATAN & PHOTOSHOOT UNTUK MAJALAH & MEDIA MASSA / ELETRONIK

Tempahan Katering Untuk Pelbagai Majlis / Pejabat & sebagainya - SKY CHEF & KHUZRASA Katering Kuala Lumpur Hubungi Segera chef obie 017 2260719 , Puan Khurzaidah 019 6460409 Call @ whatsapp

bE mY Heartbeat..!

Jumaat, 30 Januari 2015

Aman Palestine - Tabung Dana Pemulihan Dan Pembangunan GAZA


Dalam rezeki berupa duit yang kita terima hasil gaji, elaun, hadiah, komisen, dividen dan saguhati mungkin di sana ada bahagiannya buat rakyat Palestin yang kini sedang dijajah rejim Zionis.

Sudikah kita berkongsi kegembiraan dengan mereka?

Jom, kita sumbang RM10 hari ini juga buat mereka. Mudah sahaja. Anda boleh buat pindahan online, ATM atau kaunter bank ke akaun di bawah atas nama Aman Palestin Berhad.

Bank Islam: 12029010047880


Maybank: 562263010787

CIMB: 8600460353

Muamalat:12070005133717 

RHB: 21245760004907

Bank Rakyat: 220806195922



Sharing Is Caring Dalam Hati ade chenta....





Terima Kasih

Pusat Darah Negara - Jom Derma Darah & Seluruh Cinta

Jom Derma Darah



Assalammualaikum wbt ,
oooo..bile sebut darah aje pasti ade yang rase cam ngeri..heee
x ade ape yang nak dingerikan atau ditakutkan..
hospital seluruh negara memerlukan bekalan darah yang perlu dicukupkan...
kita semua perlu ada sedikit kesedaran mengenai
keperluan menderma darah...
kepada anda semua dgn cara menderma darah ni..
kita bukan sahaja dapat menyelamatkan insan lain yang memerlukan darah kite
malah untk kebaikan tubuh badan kite juge.Jom pi derma darah di hospital atau klinik kerajaan berdekatan.Isyaallah sedikit usaha murni ini dapat membantu insan yang benar-benar memerlukan...
chef obie..takut tengok darah sendiri..huuu tapi bile dah biase asyik kena ambik darah..dan pernah menjalani operation di Hospital Ampang dan Prince Cort Medical centre... darah kite ni pun boleh kite dermakan..bukan derma tu hanya wang ringgit..tapi sedikit usaha tulang 4 kerat ni atau darah pun derma juga.
peace sharing is caring... dalam hati ade chenta! anggaplah sedikit usaha ini sebagai tanggungjawab sosial kite kepada masyarakat...

Waktu Operasi Pusat Darah Negara

E-mailPrint

Kaunter Pendermaan Darah

Isnin hingga Rabu : 7.30 am hingga 5.30 pm
Khamis dan Jumaat : 7.30 am hingga 8.00 pm
                  Sabtu : 8.00 am hingga 4.00 pm
                                                                                                       Ahad : 8.00 am hingga 4.00 pm

Klinik Suntikan Vaksinasi Hepatitis B (hanya untuk Penderma Darah/Aferesis)

Isnin dan Jumaat sahaja : 8.00 pagi hingga 12.00 tengahari

Klinik Kaunseling

Selasa, Rabu dan Khamis : 8.00 pagi hingga 12.00 tengahari

Klinik Pakar Kaunseling

Isnin – Jumaat : 8.00 pagi hingga 12.00 tengahari

Jom chef obie sharingkan video music dari datuk siti nurhaliza dan cakra khan - Seluruh Cinta

'

Lirik lagu Seluruh Cinta - Siti Nurhaliza feat Cakra khan



Menatap kepergian dirimu

Meratap menangis sedih tak tertahan

Terbaik saat bersama
Lewati masa terindah
Saat kau memeluk ku
dalam pelukan cinta

Kaulah seluruh cinta bagiku 
Yang selalu menentramkan perasaanku
Diri mu akan selalu ada
Di sisiku selamanya

Kau bagaikan nafas ditubuhku
Yang sanggup menghidupkan segala gerak ku
Akan selalu memuja mu
Hingga nanti kitakan bersama

Tak sanggup ku memikirnya lagi
Habis separuh nyawa ku tangisi mu
Tiada lagi bait terindah
Terdengar merdu terucap
Merayu menyanjungku tenangkan jiwa

Kaulah seluruh cinta bagiku ,
Yang selalu menentramkan perasaanku
Diri mu akan selalu ada
Disisiku selamamnya

Kau bagaikan nafas ditubuhku
Yang sanggup menghidupkan segala gerak ku
Akan selalu memuja mu
Hingga nanti kitakan bersama

Tiada cinta yang setulus cinta mu (cinta mu)
Tiada yang sanggup gantikan diri ku

Tiada rasa seindah kasih mu
Tiada yang mampu temani diri ku

oh..oh

Kaulah seluruh cinta bagiku ,
Yang selalu menentramkan perasaanku
Diri mu akan selalu ada
Disisiku selamamnya

oh…

{ Kau bagaikan nafas ditubuhku
Yang sanggup menghidupkan segala gerak ku
Ku kan selalu memuja mu
Hingga nanti kitakan bersama } 2X

Ku kan selalu memuja mu hingga nanti kitakan bersama




Terima Kasih

Resepi Fortune Cookies Popular

Resepi Fotune Cookies






Bahan

½ cawan Tepung
½ cawan Gula Castor
2 biji Telur Putih
2 sudu besar Air
½ sudu kecil Esen Vanilla




Cara Membuat

1.Pukul Tekur putih sehingga kembang dan ringan.

2.Dalam mangkuk yang lain berisi tepung yang telah ditapis, gula castor dan esen vanilla.Satukan telur putih yang telah dipukul daalam mangkuk ini dan kacau menggunakan senduk kayu @ wodden spatula sehingga semua bahan –bahan sebati.

3.Masukkan air 2 sudu besar ke dalam adunan tujuan untuk mendapatkan adunan yang tipis apabila dibakar nanti.Kacau sebentar dan aduna sudah boleh untuk dibakar.

4.Panaskan oven 180’c,

5.sediakan silpad atau parchment paper atau silicon paper ( penggunaaan kertas ini lebih sesuai dan memudahkan anda membuat fortune cookies )

6.1 sudu besar adunan untuk 1 fortune cookies. Gunakan sudu besar dan bentukkan adunan bulat dan nipis di atas silpad / parchment paper / silicon paper. Apabila telah cukup membentuk bakar dalam oven antara 5 – 7 minit, sehingga keliling cookies berubah sedikit warna keperingan sedikit.




7.Masa yang penting untuk membentuk fortune cookie, apabila telah keluarkan daripada oven.Gunakan spatula kecil atau pisau mentega atau jam keluarkan setiap cookies yang telah dibakar.Letakkan mesej dibahagian tengah cookie yang berbentuk bulat,




8.Kepilkan dengan jari diantara bulatan kemudian bentukkan lekukan dibahagian tengah cookies di bibir mug, balang jam atau cawan kopi.




9.Letak dalam dulang muffin untuk memastikan bentuknya sama . Jika tida dulang muffin pun tak mengapa, letak aje atas tray dan biar ia sejuk. Siap mudah kan….




10. Simpan dalam bekas kedap udare, supaya fortune cookies tidak masuk angin dan tahan lame sedikit....mmmm
biase fortune cookies ni dibuat ketika tiba musim tahun baru cina.



mmmm..chef obie nak sharing video music dgn lirik dari Korea artis-
kpop r heee 
Infinite - lagu Man In Love




Gwansim eopdeon sarang norael heungeolgeorigo sesang mello deuramaneun modu nae yaegi gatgo

Jeone eopdeon meoseul naemyeo oemoe singyeong sseugo keopiui sseun maseul araga 

Siganeun cham ppareuge ga maeumman jogeuphaejyeo gago
Nae gyeote neoreul sangsanghae honjamanui yeonghwal jjigeo 

Namjaga saranghal ttaeen kkok hangsang gyeote meomulmyeonseo neul haejugo sipeunge cham manha
Sarange ppajil ttaen nae sarmui modeungeol da jugoseo dan hana geu mamman barae
Sarange ppajil ttaen 

Namjaga saranghal ttaeen namjaga saranghal ttaeen 

Rap)
Jeomjeom bulgeojineun bore cheoncheonhi tteoreojineun nae gogae neomaneul barabon chae i`m on my way
Michin deut dallyeoon nae gobaek
Namjaga saranghal ttaen hanareul wihae yeoreul irheodo huhoero kkeutnaji anke
Oneuri kkeut in geotcheoreom jwo all i have 

Cheoreomneun eorinaecheoreom gwaensiri useumi nago
Namdeulgwa dareun narago seuseuro keonteuroreul haji 

Namjaga saranghal ttaeen kkok hangsang gyeote meomulmyeonseo neul haejugo sipeunge cham manha
Sarange ppajil ttaen nae sarmui modeungeol da jugoseo dan hana geu mamman barae
Sarange ppajil ttaen 

Rap)
Heeonaji motage gipi ppajin chae chaek sok geuljaga chumchwo ni ireumeuro
Yeonghwa sok baeuwa haneul sok dalmajeo ni moseubeuro boyeo
Maeil neol geuryeo niga nae pumeuro waya mami nohyeo neol wihan ansikcheo jeoldae an sigeo 

Jal bwabwa ireon gibuneul neukkindamyeon nege ppajingeoya
Nugunga nege sinhoreul jumyeon aradallan mariya jigeum nacheoreom 

Namjaga saranghal ttaeen kkok hangsang gyeote meomulmyeonseo neul haejugo sipeunge cham manha
Sarange ppajil ttaen nae sarmui modeungeol da jugoseo dan hana geu mamman barae
Sarange ppajil ttaen 

Namjaga saranghal ttaeen namjaga saranghal ttaeen
Naega sarangeul hal ttaeen naega neoege ppajil ttaen

cr.kpoplyrics

Terjemahan Bahas Melayu

Aku mulai bersenandung mengikut lagu cinta yang tidak kusukai sebelumnya 
Semua melodrama di dunia ini tampak seperti kisahku
Aku mencuba untuk kelihatan bagus ketika  aku sebelumnya tidak memperhatikan penampilanku
Aku memperoleh kopi yang terasa pahit 

Waktu berjalan begitu cepat dan hatiku bagai tidak sabar
Aku bayangkan dirimu di samping ku dan dalam duniaku


Ketika seorang lelaki sedang jatuh cinta, ia ingin tetap di sisimu
Selalu ada begitu banyak yang ingin ia lakukan untukmu
Ketika aku sedang jatuh cinta, Aku ingin memberikan segala sesuatu dalam hidup ku untukmu
Dengan hanya satu harapan, hatimu
Ketika aku jatuh cinta

Ketika seorang lelaki sedang jatuh cinta, ketika seorang lelaki sedang jatuh cinta

Pipiku merah dan kelihatan peluh dikepala menitis
Aku hanya melihat dirimu saat aku sedang dalam perjalanan
Pengakuan ku menyembur keluar seolah-olah Aku telah berlari gila
Ketika seorang lelaki sedang jatuh cinta, bahkan jika ia kehilangan sepuluh untuk mendapatkan satu
Dia memberikan semua yang dia punya seolah-olah hari ini adalah hari terakhir sehingga ia tidak akan menyesal - semua yang aku miliki

Seperti anak kecil, Aku terus tertawa tanpa alasan
Aku mengendalikan diri dengan mengatakan bahwa aku berbeda dari orang lain
Ketika seorang lelaki sedang jatuh cinta, ia ingin tetap di sisimu
Selalu ada begitu banyak yang ingin ia lakukan untukmu
Ketika aku sedang jatuh cinta, Aku ingin memberikan segala sesuatu dalam hidup ku untukmu
Dengan hanya satu harapan, hatimu
Ketika aku jatuh cinta

Aku tidak bisa melarikan diri karena aku masuk terlalu dalam
Surat-surat dalam bukuku menari karena mereka membentuk Namamu
Sebagaimana jika kau adalah karakter utama dari film, seolah-olah kau bulan di langit, Aku terus melihatdirimu
Aku menarikmu keluar setiap hari - hatiku akan beristirahat hanya ketika kau datang ke dalam pelukanku
Aku akan menjadi tempat ketenganganmu yang tidak pernah akan mendingin

Perhatikan dengan teliti - jika kau merasakan ini, itu bererti lelaki itu milik untukmu
Jika seseorang memberikanmu tanda seperti aku sekarang, maka harap melihatnya

Ketika seorang lelaki sedang jatuh cinta, ia ingin tetap di sisimu
Selalu ada begitu banyak yang ingin ia lakukan untukmu
Ketika aku sedang jatuh cinta, Aku ingin memberikan segala sesuatu dalam hidup ku untukmu
Dengan hanya satu harapan, hatimu
Ketika aku jatuh cinta

Ketika seorang lelaki sedang jatuh cinta, ketika seorang pria sedang jatuh cinta
Ketika aku sedang jatuh cinta, saat aku telah jatuh untukmu

Terima Kasih

Salam Jumaat : Solat Jumaat

Solat Jumaat





Kredit : Jabatan Kemajuan Islam Malaysia ( JAKIM )


Riwayat: 
 Riwayat Abu Daud
Hadith: 
Dari Abu al-Ja`d ad-Dhamiri, r.a, bahawa rasul s.a.w bersabda: Sesiapa yang meninggalkan (solat Jumaat) sebanyak 3 jumaat dengan keadaan sengaja meringan-ringan dan mencuaikannya, nescaya Allah meterikan atas hatinya.


Huraian Hadith: 
1. Solat Jumaat adalah hari raya mingguan bagi umat Islam dan menggantikan solat zohor bagi muslimin


2. Orang yang sengaja meninggalkannya perlulah bertaubat kepada Allah agar rahmat dan hidayahNya berterusan kepada diri dan keluarga

3. Syarat wajib jumaat ialah Islam, merdeka, baligh, berakal, sihat(tiada uzur) dan tinggal menetap(bermukim) ditempatnya.


Terima Kasih

Selasa, 27 Januari 2015

Chef Jacket Unisex Murah Berkualiti Kuala Lumpur

Chef Jacket Unisex Murah Berkualiti




Chef Jacket Unisex ‪#‎chefobie‬ 


Size S,M,L,XL,XXL


Chef Jacket Putih/Hitam 

Chef Jacket : White / Putih / Black / Hitam

Button : Putih / hitam

Extra : Pocket hadapan dan pocket sisi untuk - pen / paring knife , lengan panjang

Saiz : S / M / L / XL / XXL

Harga : RM 90.00 

Kos Penghantaran 2015 : *Semenanjung Malaysia ( RM 10)
*Sabah Dan Sarawak ( RM 16)



Cara Pembelian

1.Buat Pembayaran terus ke akaun MBB Muhamad Gunawan
151409098193 sama ada melalui maybank2u atau transfer melalui atm.


2.Sila SMS Nama Anda ( Zahid ) ,Jumlah ( 1 unit ),Saiz ( L ), Harga ( RM 100.00 )termasuk kos penghantaran ,Alamat Anda ( 27,jalan mesra, Taman Mesra, 81700 Johor Bharu ) sms @whatsapp ke 017 2260719.atau melalui email : gunawan.jamil@gmail.com


3.Penghantaran chef Jacket merujuk kepada alamat yang diberi, Masa penghantaran 7 Hari waktu Bekerja tidak termasuk Cuti Public Holiday.


Chef Jacket Berkualiti


Sambil tu chef obie sharing filem hitam putih yang popular
Filem lakonan P.Ramle , S.Shamsuddin dan Aziz Sattar 
" Pendekar Bujang Lapok"

enjoy!





Terima Kasih

Sabtu, 24 Januari 2015

Kekasih Abadi Yusri Lisa Dan Resepi Ais Krim Coklat Baskin Robbin Popular

Assalammualaikum wbt ,
Hari sabtu muncul lagi..apa kate kite sejukkan lagi suasana hari sabtu ni atau hujung minggu ni dengan makan ais krim.
Mengapa Ais krim? heee... sebab chef obie nak sharing resepi ais krim yang sedap la...
kira homemade ais krim ala baskin robbin. 
Pastikan hari ni pi market... beli bahan - bahan untuk buat ais krim coklat baskin robbin..

Resepi Ais Krim Coklat Ala Baskin Robbin Popular


Bahan

4 biji Kuning Telur 
1 biji Telur
200gm Gula Castor
50gm Gula Perang
500ml Susu Coklat ( Ducth Lady / Magnolia / HL )
1 sudu besar Serbuk Koko Van Houten 
800gm Whipping Cream ( Anchor Brand )
Esen Vanilla
100 gm Coklat Kouverture ( di cincang kasar  )
100 gm Deli Karamel ( boleh didapati di kedai pembekal bahan bakeri )

Cara Buat

1.Pukul Telur kuning + telur + gula castor sehingga separuh gebu , kemudian masukkan gula perang teruskan pukul sehingga gebu.

2.Dalam pot- panaskan susu coklat + serbuk koko van houten + esen vanilla sedikit , pastikan jangan sampai mendidih , cukup sekadar panas - panas  suam . Dalam bekas lain pukul whipping cream sehingga kental .

3.Kemudian masanya untuk mencampurkan susu coklat bersama bahan yang telah dipanaskan tadi ke dalam whipping cream yang telah dipukul kental ( sila guna spatula plastik atau wooden ) kaup dan kacau perlahan dan bahan terakhir jangan lupa yea.. masukkan coklat kouverture yang telah dicincang kasar juga deli caramel , kacau lagi sehingga sebati.

4.Tuangkan ke dalam bekas plastik container untuk disejukkan.Simpan dalam freezer sebaiknya 24 jam.
Selamat mencuba...pasti meleleh bro...heee suka tak dapat resepi ais krim coklat ala buskin robbin? suke.. Alhamdulillah..
chef obie nak sharing lagu dari Yusri KRU dengan wifenye.. Lisa Surihani
Tajuk Lagu Kekasih Abadi..selamat melayan...romantik gitu!





Lirik Lagu Kekasih Abadi – Yusry & Lisa Surihani
Setiap kali ku bukakan mata

Hati tersentuh kau hiasi dunia
Syukur kerana Dia mendengar doa-doaku

Baru terasa nikmat percintaan

Indah dibuai beribu khayalan
Semua impian yang ku damba menjadi nyata

Tak perlulah lagi ku bermimpi

Kini kau hadir dalam sedar mencintai
Untuk kekal sehidup semati

Tak perlulah ku memeluk angan

Kini kau ada erat di dalam dakapan
Padamu setiaku berjanji
Kekasih abadi

Jika ditakdirkan pergi bersama

Ambillah hembus nafas terakhirku
Agar tak merasa bagaimana hidup tanpamu

Bersama kita cekal membina
Sebuah istana yang terindah
Di sana kasih kita bersemadi

Facebook : chefobie untold
Instagram : chef_obie_official
website : chefgunawanmalaysia.blogspot.com

whatsapp : 0172260719






Terima Kasih

Resepi Ikan Keli Berlada Popular Dan Tidak Pernah Berjumpa Forteen



Resepi Ikan Keli Masak Berlada Popular



Bahan-bahannya.

6 ekor ikan keli
2 biji bawang besar
6 ulas bawang putih
12 biji cili merah
Sedikit air asam jawa
Garam
Gula
Minyak masak
Serbuk Kunyit

Cara membuat.

Tips bersihkan ikan keli -

Ikan keli disiang dan dibersihkan sebersih-sebersihnya terlebih dahulu. Boleh gunakan limau nipis atau asam jawa untuk menghilangkan bau dan lendirnya boleh juga dilumur garam biarkan seketika kemudian bilas..

1, Anda perlu gaulkan dengan sedikit garam dan kunyit. Goreng sehingga ikan keli garing.

2. Bawang besar, bawang putih dan cili merah hendaklah ditumbuk atau dikisar kasar. Kemudian tumiskan bahan-bahan yang itu sehingga hingga cili masak kemudian masukkan air asam jawa dan juga sedikit garam beserta gula.





3.Setelah semuanya mesra anda matikan api, dan tuangkan sambal itu di atas ikan keli yang telah digoreng. Siap.. dan memang sedap dimakan bersama nasi putih . 





As Salam, heee.. hari ni chef obie kongsikan kepada anda resepi ikan keli masak berlada yang
mudah dan sedap!Kepada anda semua perlu tahu keistimewaan dan kebaikan ikan keli ini berbanding ikan yang lain....

Kuala Lumpur (Malaysia) –Technology Park Malaysia (TPM) menerusi penyelidikannya mendapati ikan keli atau nama saintifiknya, Clarias gariepinus, mempunyai kandungan Omega-3 pada kadar 0.51 gram bagi setiap 100 gram, jauh lebih tinggi berbanding kandungan Omega-3 dalam ikan salmon (0.20g/100g), mackerel (0.10g/100g) atau trout (0.40g/100g).

Kadar lemak dalam ikan keli (9-12 peratus) juga didapati antara yang tertinggi di kalangan mana- mana ikan air tawar atau masin, sama ada yang hidup di perairan tropika atau kawasan beriklim sederhana.

Kajian Insitut Ikan Keli Amerika Syarikat

Penyelidikan yang dikendalikan oleh Insitut Ikan Keli Amerika Syarikat mendapati bahawa ikan keli yang diternak dan diberi makan dengan pelet mempunyai sumber protein yang baik. Kaya dalam protein dan lemak asid omega-3 serta rendah kolestrol dan lemak tepu; ia adalah ideal untuk diet kesihatan. Menurut satu kajian yang diterbitkan oleh jurnal Persatuan Perubatan Amerika, tahap sederhana lemak politepu dan asid lemak omega-3 memberi faedah kesihatan untuk gastrousus, neurologikal, kaediovaskular, sistem peredaran dalam badan. Laporan itu juga menyebut bahawa pengambilan satu hingga dua sajian ikan keli seumpama dalam seminggu boleh mengurangkan separuh risiko kematian akibat serangan jantung


Selain mempunyai kandungan asid lemak Omega 3 yang tinggi yang datangnya dari sumber pemakanan ikan iaitu fitoplankton. Asid lemak yang banyak terdapat dalam minyak walnut, plankton marin dan ikan yang berlemak. "Kebaikan asid lemak ialah ia dapat mengurangkan risiko penyakit barah dan jantung. Minyak ikan yang terdapat di dalam ikan keli ini dapat mengurangkan ketidakstabilan denyutan jantung dan lain-lain. Asid lemak ini boleh mengurangkan risiko pesakit jantung, Ia juga mampu mengurangkan pembekuan darah iaitu punca utama sakit jantung dan mengurangkan kandungan kolesterol di dalam badan. 

Ikan keli ini juga baik untuk pertumbuhan otak dan pembesaran kanak-kanak, kerana kandungan DHA yang terdapat di dalamnya. Ini kerana otak manusia memerlukan lebih daripada 20 gm DHA. Tahap DHA yang rendah berkait rapat dengan paras serotonin rendah yang boleh mengakibatkan tekanan jiwa. Pengambilan Omega yang terdapat di dalam ikan keli ini mempunyai banyak kelebihan dan banyak kebaikanya.

Tips:

Omega-3 yang terdapat dalam ikan keli membantu:
  • Menyelesaikan masalah kemandulan.
  • Dapat menyuburkan rahim.
  • Ianya juga boleh merawat kanser awal.
Kredit Info- Khasiat Ikan Keli 

Jelaskan... ikan keli ni banyak kebaikannya untuk tubuh badan kite...harga pun murah selain mudah didapati dipasar mahupun kedai runcit yang ade menjual ikan ... apa lagi kak long - kak long abang long abang long..
mulai sekarang bolehlah selitkan menu bulanan- masakan berasaskan ikan keli 

okaylah  jom kita layan lirik dan video music dari kumpulan Forteen - Kita Tidak Pernah Berjumpa 


Forteen - Kita Tidak Pernah Berjumpa

Andainya kita tidak pernah berjumpa

Mungkin bisakah aku mengenali cinta
Cinta
Andainya kita tidak pernah bertemu
Mungkin bisakah aku tahu erti rindu
Tahu erti rindu

Sayangku

Wooo ooo
Wooo ooo
Ku sayangmu

Andainya kita tidak pernah berjumpa
Mungkin bisakah aku berasa bahagia
Berasa bahagia

Sayangku

Wooo ooo
Wooo ooo
Ku sayang padamu

Andainya kita tidak pernah berjumpa

Tak kenal cinta
Tahu erti rindu
Tak merasa bahagia
Andainya kita tidak pernah berjumpa
Tidak pernah berjumpa

Kau cinta matiku

Tidak pernah berjumpa
Tidak pernah berjumpa

Facebook : chefobie untold
Instagram : chef_obie_official
website : chefgunawanmalaysia.blogspot.com

whatsapp : 0172260719


Terima Kasih

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign