Obielicious

KELAS MASAKAN PERNIAGAAN POPULAR + TESTIMONI PELAJAR - Whatsapp 0172260719 / 016 9166010 ( HOT ! ) MENJADI PILIHAN BAKAL PENIAGA & USAHAWAN MAKANAN DI MALAYSIA , SINGAPORE, HONG KONG , MALDIVES , JEPUN , IRAN DAN INDONESIA.

FILE KIT + CD ROM PELBAGAI PERNIAGAAN BERASASKAN MAKANAN serta TESTIMONI PELANGGAN .

( hot ! ) DEMO MASAKAN,PENULIS JEMPUTAN, PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK

Tempahan Katering Untuk Pelbagai Majlis / Pejabat & sebagainya - SKY CHE Katering Kuala Lumpur Hubungi Segera chef obie 017 2260719 , Puan Khurzaidah 019 6460409 Call @ whatsapp

bE mY Heartbeat..!

Selasa, 26 Februari 2013

Cuba Teka Chef Obie Teropong Siapa ? Hadiah Menarik Menanti Anda Pecinta Makan !



Kalau anda seorang yang bijak lagi kacak, tampan , cantik, jambu, kiut-kiut...

Cubalah meneka, Chef Obie sedang Meneropong Siapa?

Siapakah Yang Di Teropong Chef Obie ?


heeee.... saje-saje.. siapa boleh teka dengan tepat akan menerima Hadiah Istimewa...
heeee.... hadiah yang akan dihantar terus ke pintu rumah anda!

Hadiah Berupa 2 Buah Buku Masakan


1 Buah Buku Edisi Terhad " CUPCAKE 3D "Karya dan signature daripada chef obie

1 Buah Buku Masakan Manisan Karya CT Delima
.

Peneka yang terawal dan tepat sahaja akan menerima hadiah seperti di atas :

Teka sebanyak yang boleh.. okay...

Jadi cubalah teka... Semoga Berjaye... Peace!

Terima Kasih

Komen
6 Komen

6 ulasan:

CikPin berkata...

Chef Obi teropong orang yang nak join kelas Chef Obi..tak pun Chef Obi teropong tukang ambil gambar yang cun hehe

chefgunawanjamil Obie berkata...

mmmm....terima kasih cik pin orang pertama cuba menjawab..,haaaaaa....,boleh mencuba lagi.. 1 week.. chef obie beri peluang meneka..,chef obie x kan beri jawapan terlalu awal.., apa pun jawapan next week chef obie beri..siapa yg hampir tepat, atau memang tepat ..die lah yg akan bawak balik hadiah kat atas..
Kalau ada lebih dari satu peneka yg tepat, chef obie akan beri juga ( limited juga- 3 orang sahaja).Good Luck

azilahasryza berkata...

Chef Wan sedang teropong lebihan doh dalam mangkuk sebelah kiri chef.. dok pikiaq leh buat apa lg ngan adunan tuh.. atas meja baru ada 2 kek jek... itu mata belah kiri.. mata belah kanan.. chef sempat jeling rainbow kek tuh.. sebab dia tahu dia ada 'utang' sama sy.. dlm hati chef.. abeslah.. kalo dia minta... muahaahah.. just a guess rite? Peace.. ;))

azilahasryza berkata...

Chef Wan sedang teropong lebihan doh dalam mangkuk sebelah kiri chef.. dok pikiaq leh buat apa lg ngan adunan tuh.. atas meja baru ada 2 kek jek... itu mata belah kiri.. mata belah kanan.. chef sempat jeling rainbow kek tuh.. sebab dia tahu dia ada 'utang' sama sy.. dlm hati chef.. abeslah.. kalo dia minta... muahaahah.. just a guess rite? Peace.. ;))

azilahasryza berkata...

Chef tgh teropong lebihan doh yg ada dlm mangkuk sebelah kiri.. dok pikiaq nk buat apa lagi ngan lebihan tuh... kat depan br ada 2.kek jek.. itu teropong mata belah kiri.. mata belah kanan dok teropong rainbow kek tuh.. awat cuma ada 6 warna jek.. bukan patut 7.. hehehe.. mgkin satu lapis lagi lupa kuarkan dr oven.. n chef jg tau.. org yg teka nih.. mmg ada permintaan tuk rainbow kek tuh dr chef... hahhaah.... so... itu my guess tuk kali yg pertama... nnt esok2.. cheq pikir lak apa yg dok chef teropong tu... peace !! :))

chefgunawanjamil Obie berkata...

terima kasih cik azila..heee waaaaa.. mmmmmm mencuba itu bagus...,kreatif tu cara menjawab...ok boleh cuba lagi..... fikir-fikirkan lah...,peace

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign