CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Ahad, 7 Januari 2018

KELAS MASAKAN PERNIAGAAN : SATAY DAN SATAY FROZEN POPULAR Kemasukan Januari 2018



KELAS MASAKAN PERNIAGAAN:
SATAY DAN SATAY FROZEN POPULAR 
( pengambilan Januari 2018 )

YURAN /FEE 

RM2200 ( Normal )
Promosi : RM1900


Intipati

Asas Penggunaan Bahan Satay Terbaik & Sedap

Ayam , Daging & Tulang

Penyediaan Kuah kacang marvoulles ,sambal garing dan

nasi impit

Perapan yang betul

Cara Mencucuk satay

Cara Membakar satay dengan betul & Wangi

Kos Dan Cadangan Harga Jualan

Extra - Satay Tulang Ala Satay Jelebu


***1 x Sijil diberi 
makan & minum disediakan

Wajib Membuat Pembayaran 70% daripada Jumlah Penuh Yuran
ke salah satu akaun pilihan


i- CIMB 7619121286
ii- MAYBANK 151409098193
iii- BSN 14005-41-00008021-7

atas nama

Muhamad Gunawan Jamil

atau

Akaun Syarikat 
MGJ CONSULTANCY
BANK ISLAM 12122010028739

Kemudian

Bukti Pembayaran Perlu Disimpan

Dan whatsapp Infonya ke


01722620719

*** Baki 30% perlu dijelaskan pada hari kejadian

Lokasi : Merdeka Villa, Ampang





 


Hubungi 

+0172260719 chef obie
+0169166010 Nesa

MGJ CONSULTANCY 




#kelasmasakan #kelassatay #sataytulang#satayfrozen #mgjconsultancy #chefobie


Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign