KELAS MASAKAN PERNIAGAAN POPULAR 2019 :
KATERING PAKEJ 1
KATERING PAKEJ 1
Tarikh Pilihan
7/2/2019 Khamis
14/2/2019 Khamis
21/2/2019 Khamis
14/2/2019 Khamis
21/2/2019 Khamis
Fees/ Yuran RM3000
Fees Pesara,ibu tunggal, Penjaga oku RM2500
Fees Pesara,ibu tunggal, Penjaga oku RM2500
Pakej 1
Nasi Minyak / Hujan Panas atau
Nasi Beriani atau
Nasi Tomato
Nasi Beriani atau
Nasi Tomato
Ayam Masak Merah atau Ayam Hijo atau
Ayam Beriani atau
Ayam Rendang Minang
Ayam Beriani atau
Ayam Rendang Minang
Daging Masak Hitam Manis atau
Daging Kurma Berkentang atau
Rendang Daging
Daging Kurma Berkentang atau
Rendang Daging
Kambing Beriani atau
Kambing Kuzi atau
Kari Kambing India Selatan atau
Kambing Vindaloo
Kambing Kuzi atau
Kari Kambing India Selatan atau
Kambing Vindaloo
Dalcha Sayur Mahameru, Dalcha Melayu , Dalcha Peranakan
Pajeri Nanas atau
Pajeri Terung atau
Pajeri Mentimun
Jelataah Mentah
Pajeri Terung atau
Pajeri Mentimun
Jelataah Mentah
Intipati :
1.M.E.P Untuk ke semua Menu
2.Standard resepi Untuk Perniagaan Katering ( Buku Standard Resepi )
3.Tips-tips menyediakan hidangan katering untuk 10-1000 pax
4.Pelajar belajar secara hands on 1 to 1
5.Tips membeli bahan mentah dari pembekal dan cara membuat tempahan.
2.Standard resepi Untuk Perniagaan Katering ( Buku Standard Resepi )
3.Tips-tips menyediakan hidangan katering untuk 10-1000 pax
4.Pelajar belajar secara hands on 1 to 1
5.Tips membeli bahan mentah dari pembekal dan cara membuat tempahan.
Tenaga Pengajar Profesional : Chef Obie
Lokasi : Merdeka Villa ,
Jalan Merdeka , Ampang
Jalan Merdeka , Ampang
Landmark : Spectrum Mall
Masa : kelas akan bermula pada pukul 11 pagi-5 ptg
Kelas : Hands On ( Sepenuhnya pelajar akan membuat sendiri memasak secara praktikal atas seliaan dan tunjuk ajar daripada chef )
Keperluan : Pelajar hanya perlu membawa alat tulis dan apron sahaja
Perhatian :
Pelajar Wajib Membuat Pembayaran DEPOSIT 70% daripada Jumlah Penuh Yuran
ke salah satu akaun pilihan
ke salah satu akaun pilihan
i- CIMB 7619121286
ii- MAYBANK 151409098193
iii- BSN 14005-41-00008021-7
ii- MAYBANK 151409098193
iii- BSN 14005-41-00008021-7
atas nama
Muhamad Gunawan Jamil
Muhamad Gunawan Jamil
ATAU
Ke Akaun Syarikat MGJ CONSULTANCY
Bank Islam No akaun 12122010028739
Kemudian
Bukti Pembayaran Perlu Disimpan
Dan whatsapp Infonya ke
Dan whatsapp Infonya ke
01722620719
p/s Anda wajib hubungi pihak chef obie di talian
0172260719 sama ada melalui whatsapp atau call
Baki Yuran 30% Perlu diselesaikan Pada Hari kelas Diadakan.
***Terbukti dgn testimoni-testimoni kejayaan pelajar & pelanggan eksklusif Chef Obie di Seluruh Malaysia & oversea 2011 hingga kini.
#kelasmasakanperniagaan #kelasmasakankatering#katering#kelasmasakanpopularchefobie #chefobie #mgjconsultancy @ Ampang, Kuala Lumpur