CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Khamis, 19 September 2019

KELAS MASAKAN PERNIAGAAN POPULAR : MASAKAN KATERING CHEF OBIE 2019

*** Pelajar Kelas Masakan Katering #chefobie mampu melaksanakan katering perkahwinan 1000pax.



  
 


Wow , Chef Obie nak ucapkan Tahniah kepada anak didik chef iaitu akak Zura #kateringemas ,menyediakan hidangan katering kepada tetamu seramai 1000pax..lauk-pauk mengancam cepatlah surutnya..nice...
Kepada warga Klang & Shah Alam yang Memerlukan perkhidmatan katering
boleh hubungi
Akak Zura & KATERING EMAS by Rich 3 siblings hotline 0166349717 berpengkalan di Kota Raja ,Klang Selangor
KELAS MASAKAN PERNIAGAAN POPULAR : MASAKAN KATERING 





Kemasukan SEPTEMBER

28.9.2019 SABTU
29.9.2019 AHAD

30.9.2019 ISNIN

YURAN /FEE : RM3000
Pesara / Ibu Tunggal / Penjaga memiliki Anak OKU : RM2500 
*PILIHAN untuk setiap satu kategori

Nasi Minyak / Hujan Panas atau
Nasi Beriani atau
Nasi Tomato atau Nasi KABULI Afghanistan
Ayam Masak Merah atau Ayam Hijo atau
Ayam Beriani atau
Ayam Rendang Minang
Daging Masak Hitam Manis atau
Daging Kurma Berkentang atau
Rendang Daging
Kambing Beriani atau
Kambing Kuzi atau
Kari Kambing India Selatan atau
Kambing Vindaloo
Dalcha Sayur Mahameru
Dalcha Sayur Melayu
Dalcha Sayur Peranakan
Pajeri Nanas atau
Pajeri Terung atau
Pajeri Mentimun
Jelataah Mentah

Intipati :

1.M.E.P Untuk ke semua Menu
2.Standard resepi Untuk Perniagaan Katering ( Buku Standard Resepi )
3.Tips-tips menyediakan hidangan katering untuk 10-1000 pax
4.Pelajar belajar secara hands on 1 to 1
5.Tips membeli bahan mentah dari pembekal dan cara membuat tempahan
6.Cara Kiraan Menu Untuk Katering

Hubungi MGJ CONSULTANCY


Chef Obie Tenaga Pengajar Kursus / Kelas Masakan Perniagaan Popular : Masakan Katering 




Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign