CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Khamis, 13 Jun 2024

HobiKauYangPunya : Ultraman Limited Edition HobiKauYangPunya

Simpan disini ✅
Toys Figure : ULTRAMAN
Limited Edition ( Original )
PVC
Keluaran : Bandai Namco
Di import : Litt Tak ( Malaysia )
ULTRAMAN Official Channel
TSUBUHAYA
Chef beli Di Toys' ur Klcc
Antara hobi comel Chef Obie , walau karakter Ultraman tidak semua chef layan , tapi Kalau Ultraman , Ultra seven , Ultraman Ace , Ultraman Taro , Ultraman Tiga , Ultraman Mebius , resaksa yg Jahat pula chef suka Yapool , Bemular , Gomora ,King Joe & ape ea....lupa r , macam yg Jahat pulak chef banyak ingat karakternye ...hahaha mestilah kalau x Ade Jahat mana munculnya Ultraman.
Ultraman pun terbahagi kepada beberapa Jenis iaitu - Jenis A , Jenis B , Jenis C , Yg pakai Mantel brothers & Ultraman Dark .
Sekadar perkongsian info comel yg x banyak mane lah chef tahu pasal Ultraman tapi bolehlah sikit-sikit tu cerita .Korang yg memang mahir Dan layan Ultraman bolehlah berkongsi cerita disini. ( DiRuang Komen atau WhatsApp direct Chef )Gambar - gambar dari hp chef , abaikan posisi posisi yg Pelik , Masih dlm kondisi yg baik Dan Masih seperti asal ketika dibeli.
Yang Benar ,
Gunawan a.k.a Chef Obie
Kuala Lumpur
0172260719Assalamualaikum wbt Kesayangan Semua 

❤️
Antara Main Utama "Service" yg pihak Chef Obie / MGJ Consultancy tawarkan Sejak 2012 hingga Kini

✅Kelas Masakan Perniagaan Baking Dan Komersial Chef Obie 2024 - Lebih 100 Pilihan Pakej

✅Kursus Bakal Pesara 2024/25

✅File Kit Dan Pendrive ASAS MEMBUKA PERNIAGAAN PEMBEKAL BAHAN KEK DAN BAKERI 2024 - Sejak 2013 hingga kini

✅F&B Consultation

✅Conduct pelbagai bengkel dan program yang berkaitan F&B ( Swasta & Kerajaan )

Dengan Mewujudkan MGJ CONSULTANCY Kuala Lumpur 10 Tahun lalu hingga kini , Alhamdulillah dengan rasa rendah diri chef obie sebagai Peneraju @ Founder telah melatih dan membentuk pelbagai golongan lapisan masyarakat , bangsa dan usia bermula 9 tahun hingga 77 tahun juga hadir dalam memperkasakan diri dengan ilmu masakan dan baking.
Para pelajar chef obie juga datang dari Seluruh negeri Di Malaysia baik dari Semenanjung , Sabah , Sarawak malah ada juga daripada luar negara seperti Amerika Syarikat ( USA ) , Arab Saudi ,Syria, Jepun , Brunei Darus Salam , Hong Kong , Pakistan , Indonesia Dan juga Maldive.
Perkhidmatan chef obie dalam mengajar juga diperlukan dalam sektor pendidikan di Universiti Awam mahupun swasta Tempatan. Terima Kasih atas penghargaan dan kepercayaan .
Kerjasama yang baik dengan pihak Korporat , Kementerian dan Badan-badan kerajaan , NGO , Badan kebajikan , Persatuan mahupun Perseorangan.
Pihak Chef Obie & MGJ CONSULTANCY juga aktif melahirkan usahawan Pembekal Bahan Bakeri Semenjak 2013/2014 hingga kini. Kejayaan FILE KIT DAN PENDRIVE ASAS MEMBUKA PEMBEKAL BAHAN KEK DAN BAKERI membantu ramai pengusaha kedai bahan bakeri seluruh Malaysia , Termasuk Di sabah dan Sarawak .

Selain terus berkongsi kemahiran pengalaman dan memperbaiki isu daripada masalah usahawan-usahawan & juga peniaga berasaskan makanan dalam perniagaan mereka melalui perkhidmatan perundingan F&B Chef Obie .
Pihak - pihak media massa dan media eletronik juga memainkan peranan memperkenalkan chef obie kepada umum sejak tahun 2009 sehingga kini , baik pihak surat khabar , majalah-majalah tempatan , online magazine , radio mahupun pihak stesen tv tempatan . Chef Obie juga sering dijemput sebagai juri pertandingan masakan oleh pelbagai pihak .Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign