CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Sabtu, 18 Januari 2014

Kelas Masakan Januari & Febuari 2014 : Coklat Deko ( Coklat Plastik )

Kelas Extravaganza Januari / Febuari

KELAS EXTRAVAGANZA COKLAT DEKO ( COKLAT PLASTIK )

Dekorasi kek – Menggunakan coklat plastik

Yuran : RM 200.00 Harga Tahun Baru / Harga Asal RM400 ( persendirian )

Setiap pelajar akan menerima - 1 buku Masakan “Istimewa Pemanis Mulut” 96 resepi secara percuma hanya untuk kehadiran kelas Extravaganza.

Tenaga Pengajar : Chef Obie

Tarikh :

21 / 01 / 2014 ( Selasa )
22 / 01 / 2014 ( Rabu )
23 / 01 / 2014 ( Khamis )
25 / 01 / 2014 ( Sabtu )*
26 / 01 / 2014 ( Ahad )*
28 / 01 / 2014 ( Selasa )
29 / 01 / 2014 ( Rabu )
4 / 02 / 2014 ( Selasa )
5 / 02 / 2014 ( Rabu )
6 / 02 / 2014 ( Khamis )
8 / 02 / 2014 ( Sabtu ) *
9 / 02 / 2014 ( Ahad ) *
13 / 02 / 2014 ( Khamis )
15 / 02 / 2014 ( Sabtu ) *
16 / 02 / 2014 ( Ahad ) *
18 / 02 / 2014 ( Selasa )
19 / 02 / 2014 ( Rabu )
20 / 02 / 2014 ( Khamis )
22 / 02 / 2014 ( Sabtu ) *
23 / 02 / 2014 ( Ahad ) *
25 / 02 / 2014 ( Selasa )
26 / 02 / 2014 ( Rabu )
27 / 02 / 2014 ( Khamis )


Masa : 2 Jam 30 minit ( 11 Pagi hingga 130 tengah hari )

Lokasi : Merdeka Villa , Jalan Merdeka , Ampang ( Landmark- Spectrum One Cinema )

Yuran Tambahan : Kelas pada hari sabtu dan ahad sahaja akan dikenakan tambahan yuran sebanyak RM50.00
.
-Pengenalan kepada coklat

-Resepi membuat coklat plastik

-Tips cara membuat -bunga ros kecil , besar , daun bunga ros dan dahan, cara penggunaan coklat plastik dan cara penyimpanan coklat plastic.

-Pelajar akan membawa pulang – coklat plastic yang dipelajari dan 1 buku masakan bertajuk “ Istimewa Pemanis Mulut “ 96 resepi untuk dicuba.

-Pelajar perlu membawa kotak kek atau bekas penyimpan , alat tulis dan apron sahaja




Pendaftaran Kelas

BAGAIMANA MENDAFTAR?

1. Bank in deposit RM150 ke dalam account MBB 151409098193 Muhamad Gunawan
2. Selepas bank in, SMS ke Admin 017 2260719 dan nyatakan: NAMA, TARIKH, KELAS DAN JUMLAH BANK IN . Contoh : Siti, 26/01, Kelas extra coklat deko, RM150,.
3. Sila simpan bukti pembayaran dan kemukakan semasa kelas atau hantar MMS resit deposit tunai selepas membuat pembayaran.

TERMA DAN SYARAT

Minimum penyertaan ialah 2 orang sehari. Kami berhak membatalkan kelas dan memulangkan deposit jika tidak cukup penyertaan.

Peserta akan dimaklumkan 2 hari sebelum kelas.

Sila maklumkan sekurangnya 2 hari lebih awal untuk menetapkan tarikh kelas ,

sekiranya anda tidak dapat hadir atau Lewat dari tarikh tersebut,
deposit tidak akan dipulangkan kerana instruktor telah menyediakan semua bahan.
anda masih boleh menggantikan tempat anda dengan orang lain sekiranya tidak dapat hadir.

Oleh itu juga penukaran kelas di saat akhir tidak dibenarkan.
Sekiranya tidak hadir tanpa pengganti, deposit tidak akan dikembalikan

Tidak dibenarkan membawa anak/keluarga duduk di kelas sepanjang kelas berlangsung.

Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign