Tahniah ..!
Kepada anda yang telah mendaftar..
Pastikan anda membawa apron , buku nota dan kalkulator, suatu yang luar biasa...penyertaan telah penuh , kepada anda yang ingin meyertai bengkel zero to pro ini boleh booking untuk bengkel yang akan datang! 2 bulan dari sekarang....
Jumpe chef obie dan Tepung Hairan - Puan Azu di Bengkel Zero To Pro !
untuk menghasilkan sebiji kek coklat moist yang benar-benar sedap,
semua bahan-bahan di bawah di perlukan..tetapi...
dengan tepung hairan,
semua bahan-bahan tersebut kami satukan di dalam satu kotak..
apa yang anda perlu lakukan..
hanyalah tambah air dan minyak masak sahaja,kemudian anda boleh kukus atau bakar,
untuk menukar bahan tersebut menjadi sebiji kek coklat yang berkualiti premium tanpa anda perlu bersusah payah untuk membeli,menimbang,menyukat dan menyimpan ke semua bahan yang anda beli untuk membuat sebiji kek coklat bertaraf premium!
kami mudahkan kerja anda,
untuk anda punya lebih waktu bersama keluarga..
jalinan kemesraan akan lebih terjalin dengan tepung hairan!
ingat kek, ingat tepung hairan..
Hubungi : Puan Azu 019 2912915 sms/whatsapp