CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Rabu, 8 Oktober 2014

SAJI : Sentuhan Chef Obie Masakan Berasaskan Tauhu Dan Kentang



SAJI- sebuah majalah masakan popular yang diterbitkan 

semenjak tahun 1995. SAJI membawa pembaca 

menjelajahi dunia gastronomi yang menyelerakan setiap 

bulan


Kepada anda yang sentiasa mengikuti perkembangan cef 

obie, bolehlah juga dapatkan majalah SAJI keluaran Bulan

Oktober ini, chef ada berkongsi 15 resepi berasaskan 

' Tauhu Dan Kentang  ' boleh dapatkan sekarang di kedai-

kedai majalah berhampiran anda!





Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign