Resepi Almond Tuile sebgai snek dan dekorasi kek dan pastri
Pasti anda pernah menikmati dan ada yang suke sangat dengan Almond tuile ni..
Ianya Rangup...dan pastinya sedap!
chef obie selain jadikan Almond Tuile ni sebagai snek.. ia juga dijadikan sebagai hiasan ke atas Kek..
Keistimewaan Almond Tuile ini ia boleh dijadikan snek dan juga sebagai dekorasi atas kek , pastri dan sebagainya
sebagai contoh.. pic kat bawah ni chef obie kongsikan
Almond Tuile dijadikan sebagai Hiasan pengganti Waffle kepada sorbet ni...
Almond tuile dijadikan hisan Tulip Untuk manisan..
Almond tuile boleh dijadikan pelbagai bentuk dan mudah dilentur...
ini bermakna Almond Tuile bukan aje enak dimakan tapi cantik dijadikan sebagai hiasan atau dekorasi .
Ingin dapatkan resepi Almond Tuile Yang unik ini..
boleh dapatkan
ebook Kuih & Biskut Raya 2015 (hottest!)
Menjadi Pilihan Pembuat & Peniaga Biskut & Kuih Raya*****
-Resepi Congo Bar Popular ,
-Nestum Bar Crunchy,
-French Sable,
-Epal Sable Berinti,
-Almond Tuile
-Rainbow Styles Cookies & banyak Lagi..
Hanya RM30
seunit
Dan melayakkan anda dapat 5 ebook PERCUMA
Dan melayakkan anda dapat 5 ebook PERCUMA
Cara Pembelian :
Bank In ke Akaun MBB ( Maybank )
151409098193
atas nama Muhamad Gunawan Jamil
Bukti pembayaran sila SMS:
Nama ebook , RM30 , masa , tarikh dan
email anda , kemudian sila hantar ke
017 2260719
017 2260719
( whatsapp / sms )
Penghantaran : 24 jam - 48 jam selepas bukti pembayaran diterima
Dapatkan Segera !!!!5 ebook PERCUMA
dengan pembelian setiap pembelian ebook terbitan chef obie
Dapatkan ebook terkini chef obie sila klik