KESERONOKKAN BENGKEL CHEF OBIE NOVEMBER 2017
GILA GILA BROWNIES MENJADI PILIHAN...
Syukur Alhamdulillah , jumlah peserta yang mengikuti bengkel chef obie kali ini "FULL HOUSE"
Terima kasih kepada anda semua yang menyokong aktiviti chef obie...yang pasti seperti sebelum ini peserta tempatan dan peserta berbilang bangsa dan negara !you see...its nice and enjoy baking workshop ever !
Big boss Yan ( tengah berbaju hitam )
Chef obie juga ingin mengucapkan Jutaan Dan Billiaan untuk Big Boss MEDETOP- Yan , yang buat surprise datang bengkel chef obie kali ini...best..bersama partnernya.harus diingat bengkel-bengkel chef obie sepanjang hujung tahun 2017 telah ditaja oleh MEDETOP ! Juga tidak lupa kepada mereka yang menyokong siri bengkel chef obie ini secara langsung mahupun tidak langsung , abang jamil ( my daddy ) , Chartreuse Angle, PA Nesa , Janiza , Azwin, Ayi Alhamrah ,Fahmy Anuar dan Friends Chef Obie Di Facebook mahupun di Instagram tidak lupa juga yang hadir melalui blog kesayangan ini.
Sayaaaaaang Anda Semua....
#mmmazing #chefobie #medetop#MEDETOP #medetopcoconutcookingoil #medetopvco
Jom Layan candid pic !
Gambar Courtesy- Azwin Cakes Berries Brownies
Double Devil Brownies Madagascar Brownies
Malaya Brownies
Gambar courtesy photographer medetop , Ayi Alhamrah & Zaiduddin Pak Udin
wajah-wajah ceria peserta gila-gila brownies chef obie
chef hamzah JM juga turut memberi sokongan bersama pak udin
peserta vaterean pak udin yang sempoi melayan brownies di tepi jendela...
JANGAN TERLEPAS BENGKEL SELEPAS BROWNIES INI...BENGKEL PENUTUP 2017 CHEF OBIE
FROZEN MALAY DELICACIES CHEF OBIE
#bengkelkuihmelayufrozen
#frozenfoodforbiznes
#bengkeluntukbiznez
YURAN @ FEE :
TARIKH : 16 . 12 . 2017
BENGKEL INI ANDA AKAN BELAJAR :
1.Turut Sama demo dan semi hand ons bersama chef obie
ii- MAYBANK 151409098193
iii- BSN 14005-41-00008021-7
Kemudian
01722620719 atau 016 9166010
#frozenfoodforbiznes
#bengkeluntukbiznez
LOKASI : Berhadapan HUKM . I.Y.C Pusat Belia Antarabangsa , Cheras , Kuala Lumpur
YURAN @ FEE :
Booking bengkel SEKARANG yuran hanya RM50.00 seorang !
TARIKH : 16 . 12 . 2017
HARI : Sabtu
MASA : 9 pagi hingga selesai
HUBUNGI : 016 9166010 Miss Nesa atau 0172260719 chef obie
Untuk Booking Tempat Anda Dalam Bengkel Ini
( Makan Tengah Hari Disediakan )
Demo & Semi Hand Ons - bergroup@berkumpulan
BENGKEL INI ANDA AKAN BELAJAR :
4 JENIS KUIH MELAYU
KARIPAP 2 JENIS- AYAM BERIANI BERKENTANG & ISI IKAN
CUCUR BADAK
KASTURI
KERIA
Keistimewaan Peserta Bengkel
1.Turut Sama demo dan semi hand ons bersama chef obie
2.Nota Bengkel
3.Sijil
4.Peserta juga diberi peluang dalam memasarkan perniagaan mereka dalam website milik penganjur selama 4 bulan berturut-turut tanpa sebarang bayaran.
5.Dan.... Bengkel Enjoy !
Perhatian :
Peserta Wajib Membuat Pembayaran PENUH daripada Jumlah Penuh Yuran
ke salah satu akaun pilihan
i- CIMB 7619121286
ii- MAYBANK 151409098193
iii- BSN 14005-41-00008021-7
atas nama
Muhamad Gunawan Jamil
Kemudian
Bukti Pembayaran Perlu Disimpan
Dan whatsapp Infonya ke
01722620719 atau 016 9166010
p/s Anda wajib hubungi pihak chef obie di talian
0172260719 atau 0169166010 sama ada melalui whatsapp atau call