Obielicious

KELAS MASAKAN DAN BAKING UNTUK PERNIAGAAN POPULAR- untuk Amateur & Profesional di Kuala Lumpur & Ampang- Whatsapp 0172260719 ( HOT ! )

FILE KIT + CD ROM PELBAGAI PERNIAGAAN BERASASKAN MAKANAN serta TESTIMONI PELANGGAN .

( hot ! ) 24 EBOOK MASAKAN , KEK ,PASTRI DAN BAKERI CHEF OBIE UNTUK MALAYSIA , SINGAPURA , NEGARA BRUNEI DARUSSALAM & INDONESIA SILA WHATSAPP SEGERA 0172260719 FREE 3 EBOOK ( Harga dlm Ringgit Malaysia )
( hot ! ) PENULIS JEMPUTAN MAJALAH MASAKAN TEMPATAN & PHOTOSHOOT UNTUK MAJALAH & MEDIA MASSA / ELETRONIK

Tempahan Katering Untuk Pelbagai Majlis / Pejabat & sebagainya - SKY CHEF & KHUZRASA Katering Kuala Lumpur Hubungi Segera chef obie 017 2260719 , Puan Khurzaidah 019 6460409 Call @ whatsapp

bE mY Heartbeat..!

Ahad, 26 Mac 2017

ichef 2017 Putrajaya sorry chef obie tidak dapat bersama anda !

copypaste dari - http://chefobie.blogspot.my

Semalam aku tak dapat join program iChef di Putrajaya..
mohon-maaf lah bukan sengaja ,memang aku dari 2 minggu lepas dah inform teman-teman chef..yang aku ada tanggungjawab lain yang perlu aku galas...
good luck chef-chef tempatan di iChef !Program ichef yang ditunggu-tunggu ramai chef dan dah tertangguh dari tahun lepas akhirnya direalisasikan semalam dan hari ini...semalam tu yang penting utk aku datang..mmm.



huuu..aku perlu pastikan protege'-protege aku 
dalam kelas masakan western food popular aku tu..untuk restauran , foodtruck , food court mahupun untuk gerai dan lunch box delivery.. succes! 

sempat la pi market..aku kalau herbs ni cukup taksub jugak..boleh kate giler kentang kalau dapat yang fresh..baik untuk aku guna sendiri mahupun untuk kelas-kelas aku yang berkaitan !


Terima kasih kepada protege aku semalam yg merupakan students aku
dalam siri KELAS MASAKAN WESTERN FOOD :
RESTAURANT , FOODTRUCK , FOOD COURT DSB
mr Adreee ..
& peneman adik-adik supporter



saje kan nak share kate-kate positip..atau yang ade sikit yg beri inspirasi..baik untuk aku sendiri atau orang lain.."You are the sum total of everything you've ever seen, heard, eaten, smelled, been told, forgot - it's all there. Everything influences each of us, and because of that I try to make sure that my experiences are positive."

ni lah aku punya iklan.. 
buat sendiri..gitu.. tangan kakak aku tgh layan fish & chips aku tu..


Ada yang bertanya , sebab aku tak kongsi sebarang resepi dalam blog aku ni , semua resepi ada dekat blog yang satu lagi tu - 


ada yang kata tak jumpa info kelas western aku ni..nanti aku bagi link..yea..

okay link kat bawah ni..boleh korang klik yea..mekasih

Alang-alang tu aku bagi jugak info aje la..ni copypaste jugak dari blog utama aku tu..
semoga boleh membantu korang yang tercari-cari tu..

PERNIAGAAN BERASASKAN MAKANAN SEBAGAI SUMBER UTAMA PENDAPATAN EKONOMI ANDAπŸ‘
Perniagaan Makanan Western Food merupakan antara pilihan Utama usahawan @ peniaga baru di Malaysia.

Masih belum terlambat untuk Anda memajukan diri Anda ! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

KELAS WESTERN FOOD ( RESTAURAN,FOODTRUCK,GERAI DAN SEBAGAINYA )

Tenaga Pengajar Professional : chef obie

PAKEJ KELAS MASAKAN WESTERN FOOD UNTUK PERNIAGAAN :


Promosi 2017!
Fee Promosi RM1700.00
Normal Fee RM2200.00

LOKASI : AMPANG
Bandar baru Ampang.
Merdeka Villa.
Jalan Merdeka.
Ampang.
Landmark : spectrum mall

Durasi : 3@4 jam


Intipati : -Memperkenalkan Menu Asas Dikedai makan @ Restauran Western Food -Pengnalan Western Food - Asas pembelajaran secara Hands - On -Teknik dan cara Penyediaan mengikut menu western popular & Penyimpanan
Anda akan belajar cara penyediaan yang betul mengikut menu dibawah : *Chicken Chop belajar 3 jenis iaitu
Texas Fried Chicken Chop / Breaded Chicken Chop / Grill Chicken Chop *Aussie Lamb Chop
*Beef Steak *Irish Fish & Chips
US Mash Potato & Nanny Gravy @Potato Wedges ( pilihan )
*Black Pepper Sauce
*Mushroom Sauce
*Mushroom Soup
*Russian Coleslaw
*Garlic Bread
*Irish Tartar Sauce -Dilatih oleh profesional industri sebenar. -Sijil

Cara Menyertai Pakej ini -

Anda Wajib Menjelaskan Yuran Pakej Promosi
RM1700.00

Ke salah satu akaun

i- CIMB 7619121286

ii- MAYBANK 151409098193

iii- BSN 14005-41-00008021-7


atas nama
Kemudian
Bukti Pembayaran Perlu Disimpan
Dan whatsapp Infonya ke 

01722620719

Nama kelas , Jumlah , Tarikh kelas yang Anda pilih
Kelas : pelajar wajib memilih sendiri TARIKH KELAS
Pilihan ISNIN HINGGA KHAMIS ,SABTU atau AHAD
Pelajar hanya perlu bawa alat tulis dan apron.

TESTIMONI PELAJAR CHEF OBIE YG TELAH BERJAYA MEMBUKA PERNIAGAAN :
WESTERN FOOD :

Foodjam 
Bukit Rahman Putra, Sg Buloh, Selangor

 




 SAFHYD STEAK HOUSE
Jalan kubur tanah merah,berdekatan masjid ismail petra , Kelantan











aku share video ngan lirik..Already Gone - Kelly Clarkson 

Remember all the things we wanted
Now all our memories, they're haunted
We were always meant to say goodbye
Even without fists held high, yeah
Never would have worked out right, yeah
We were never meant for do or die
I didn't want us to burn out
I didn't come here to hurt you now
I can't stop
I want you to know
That it doesn't matter
Where we take this road
Someone's gotta go
And I want you to know
You couldn't have loved me better
But I want you to move on
So I'm already gone
Looking at you makes it harder
But I know that you'll find another
That doesn't always make you wanna cry
Started with a perfect kiss
Then we could feel the poison set in
Perfect couldn't keep this love alive
You know that I love you so
I love you enough to let you go
I want you to know
That it doesn't matter
Where we take this road
Someone's gotta go
And I want you to know
You couldn't have loved me better
But I want you to move on
So I'm already gone
I'm already gone
I'm already gone
You can't make it feel right
When you know that it's wrong
I'm already gone
Already gone
There's no moving on
So I'm already gone
Already gone
Already gone
Already gone
Oh, oh
Already gone
Already gone
Already gone
Yeah
Remember all these things we wanted
Now all our memories, they're haunted
We were always meant to say goodbye
I want you to know
That it doesn't matter
Where we take this road
Someone's gotta go
And I want you to know
You couldn't have loved me better
But I want you to move on
So I'm already gone
I'm already gone
I'm already gone
You can't make it feel right
When you know that its wrong
I'm already gone
Already gone
There's no moving on
So I'm already gone



Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign