Terima Kasih Kepada GiatMARA segambut dan Chef Imran kerana menjemput Chef obie menjayakan kelas masakan bersama penduduk Kg Pasir Segambut yang ramah tamah dan sungguh mesra layanannya....Terima kasih juga kepada cikgu-cikgu yang turut membantu sepanjang program kelas masakan ni berlangsung...
Jom layan candid daripada amateur ni..
Pelajar yang juga peserta masing-masing mencuba membuat sendiri doh kulit karipap
pusing..chef obie juga mengajar teknik secara tradisional dan sedikit moden mengikut perubahan semasa...
Mase untuk mengelim karipap...waaahhh masing-masing menunjukkan bakat
semulajadi dan ade yang bakat terpendam..jangan terkejut ade yang
muda juga menunjukkan minat...
tibe mase menggoreng karipap pusing yang dihasilkan
oleh peserta..mmmm dah naik bau ni...
Ini dia hasil karipap pusing belajar dari chef obie..Alhamdulillah..
karipap chantek dan yang pasti.. peserta semua boleh mengelim dengan chantek ...
walau ade yang baru pertama kali belajar membuat karipap pusing...
terbaek !