MAC , APRIL , MEI & JUN
KELAS COKLAT PLASTIK @ COKLAT SCULPTURE
Dekorasi kek – Menggunakan coklat plastik
Yuran : RM 400.00
Setiap pelajar akan menerima - 1 buku Masakan “Istimewa Pemanis Mulut” 96 resepi
Tenaga Pengajar : Chef Obie
Tarikh : Hanya Public Holiday dan Hari Jumaat Tiada Kelas Masakan.
Hubungi Hotline 017 2260719 untuk menetapkan tarikh kelas.
Kelas diadakan Isnin Hingga Khamis , Sabtu dan Ahad.
Masa : 2 Jam 30 minit ( 11 Pagi hingga 130 tengah hari )
Lokasi : Merdeka Villa , Jalan Merdeka , Ampang ( Landmark- Spectrum One Cinema )
Yuran Tambahan : Kelas pada hari sabtu dan ahad sahaja akan dikenakan tambahan yuran sebanyak RM50.00
.
-Pengenalan kepada coklat
-Resepi membuat coklat plastik
-Tips cara membuat -bunga ros kecil , besar , daun bunga ros dan dahan, cara penggunaan coklat plastik dan cara penyimpanan coklat plastic.
-Pelajar akan membawa pulang – coklat plastic yang dipelajari dan 1 buku masakan bertajuk “ Istimewa Pemanis Mulut “ 96 resepi untuk dicuba.
-Pelajar perlu membawa kotak kek atau bekas penyimpan , alat tulis dan apron sahaja
Pendaftaran Kelas
BAGAIMANA MENDAFTAR?
1. Bank in deposit RM300 ke dalam account MBB 151409098193 Muhamad Gunawan
2. Selepas bank in, SMS ke Admin 017 2260719 dan nyatakan: NAMA, TARIKH, KELAS DAN JUMLAH BANK IN . Contoh : Siti, 26/01, Kelas extra coklat deko, RM300,.
3. Sila simpan bukti pembayaran dan kemukakan semasa kelas atau hantar MMS resit deposit tunai selepas membuat pembayaran.
TERMA DAN SYARAT
Sila maklumkan sekurangnya 2 hari lebih awal untuk menetapkan tarikh kelas ,
sekiranya anda tidak dapat hadir atau Lewat dari tarikh tersebut,
deposit tidak akan dipulangkan kerana instruktor telah menyediakan semua bahan.
anda masih boleh menggantikan tempat anda dengan orang lain sekiranya tidak dapat hadir.
Oleh itu juga penukaran kelas di saat akhir tidak dibenarkan.
Sekiranya tidak hadir tanpa pengganti, deposit tidak akan dikembalikan
Tidak dibenarkan membawa anak/keluarga duduk di kelas sepanjang kelas berlangsung.