CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI MGJ CONSULTANCY

017 2260719

017 2260719

017 2260719

email : mgjconsultancyfile@gmail.com & gunawan.jamil@gmail.com

obieber

Rabu, 11 November 2015

Memerlukan Tenaga Pengajar @ Trainer Untuk Program Tahunan Syarikat Anda?

Memerlukan Tenaga Pengajar @ Trainer Untuk Program Tahunan Syarikat Anda?





Assalammualaikum wbt, 
Kepada anda yang chef obie kasihi.

Chef Sediakan Contoh Kelas Masakan Western 
Berkumpulan atau Perseorangan Untuk Syarikat Korporat atau Yang memerlukan perkhidmatan ini.

Dibawah ini pihak tuan boleh memilih satu jenis untuk setiap tajuk utama-  STARTER @APPERTIZER , MAIN COURSE , DESSERT& BAVARAGES.

Starter@Appertizer

Soup Of The Day- Wild Mushroom Musscle Soup with Garlic Bread Lousinia

or

Rich Creamy Broccoli Soup with Garlic Bread Broadway 

or

Seafood Chowder with Brown Bread 

or

Salmon Salad with Italian Dressing or  Caesar Salad And Dressing

or

Marinated Spicy Chicken Wing with Spicy Sauce 

or

Fruit Salad and Yogurt fruit Dressing 

Main Course

Lamb Shank served with Mash Potato and Classic Gravy

or

Grill Irish Beef Joined with Carrots, Potatoes, Onions and Mushrooms

or

Supreme Chicken - breast of chicken with smoked beef bacon stuffing and Black Peppercorn Sauce

0r

Strips of Fresh Cod Fillet in a Light Galway UnsultedButter Batter, Served with Salad and Fries 

or

Spicy Grill Salmon served with Salad and Fries

or

Beef Stew Original 

or

Aussie Sirloin Steak grilled to your liking and served with Onion Rings, Homemade Steakhouse Fries & Pepper Sauce.


Dessert

Austria Banana Crepe' with Butterscotch Sauce

or

Dutch Apple Fritters with Plum Sauce

or 

Spanish Doughnut with Cinnamon Sugar


Bavarages 


Mojito Classic

or

Cucumber Mint Soda

or

Berries Mint & herbs with soda



Sekiranya pihak tuan ingin menambah menu atau ada cadangan yang lain, pihak chef obie dengan sukacita boleh pertimbangkan.

Yuran Untuk Kelas Masakan @ Bengkel  -  kebiasaanya pihak chef obie mengikut Budget daripada pihak Syarikat dan diadakan di Syarikat mereka.

Contohnya: 

Syarikat A Budget RM8000 untuk semua staff mereka mengikuti program masakan chef obie-
dengan jumlah staff HQ hampir 80 orang.
Di sini chef akan membuat kelas secara demo dan semi hands on. Chef akan mengajar secara demo dengan memanggil beberapa staff syarikat ( bergilir ) mengikut menu yang telah dipersetujui.
Sesi soal jawab juga akan berlangsung secara menerus ketika program memasak bermula.

pihak chef akan sediakan Menu & Resepi utk 80 orang bersama dengan goodies & sijil kehadiran & sesi bergambar

atau

Syarikat A Budget untuk mengadakan kelas masakan  , Maksimum Sehari 10 orang dengan budget RM 350 seorang ( menu pilihan mengikut diatas )

Pihak chef akan menyediakan pembantu chef, dan akan mengajar secara semi hands on , nota , menu dan resepi pihak chef akan sediakan bersama sijil & sesi bergambar.

Sekiranya pihak tuan berminat menggunakan perkhidmatan chef obie , boleh buat tempahan kelas@bengkel seawal yang boleh , selewatnya seminggu sebelum tarikh kelas diadakan. 


Deposit kelas 70 % perlu ke akaun pihak chef - MBB 151409098193 Muhamad Gunawan Jamil

Baki 30% perlu diselesaikan pada hari kejadian .


Pihak chef boleh dibawa berunding sekiranya pihak tuan ada budget tertentu untuk mengadakan kelas memasak .
Sila hubungi pihak chef bila-bila masa sahaja .





email : gunawan.jamil@gmail.com
H/P : 017 2260719

Terima Kasih


Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign