CHEF OBIE & MGJ CONSULTANCY

CHEF OBIE & TEAM MGJ CONSULTANCY AKTIF MENGADAKAN KELAS / KURSUS MASAKAN PERNIAGAAAN DAN KOMERSIL POPULAR BERTESTIMONI SEJAK 2012 HINGGA KINI.
DI AMPANG , SELANGOR DAN DI BANGSAR KUALA LUMPUR.

MENJADI PILIHAN WARGA TEMPATAN , WARGA ANTARABANGSA DAN JABATAN KERAJAAN

MENJADI JURUCAKAP PELBAGAI PRODUK , PERUNDING F&B , PERUNDING MAKANAN , FOODSTYLIST , PENULIS JEMPUTAN / PHOTOSHOOT UNTUK MEDIA MASSA DAN ELETRONIK ,PERUNDING PENJUALAN HOTEL DAN RESORT JUGA PERUNDING HARTANAH DI MALAYSIA

HUBUNGI

017 2260719 CHEF OBIE

016 9166010 P.A NESA

013 7326939 FAD KADEEN .

Follow Instagram @chef_obie_official & @mgj_consultancy

obieber

Rabu, 9 Julai 2014

Kek @ cake Motogp Ducati Chef Obie


Assalammualaikm wbt,semoga puasa lancar yea.., okaylah chef obie kongsikan pic candid sebelum puase kelmarin yang telah ditempah oleh pelanggan chef dari putrajaya, actualy ada figurine rider tapi dah patah tinggal helmet aje yang boleh diselamatkan, ape pun still ok.Pic kek candid chef ni last minit order juge..tapi Alhamdlillah stil boleh dibentuk walau ade challenge nye..

kepada anda yang suka dengan kek motor boleh booking dengan chef obie , kalau boleh biarlah awal ok, sekurangnya 7 hari sebelum heee.. jika last minit order jarang chef chef ambil melainkan pelanggan ingin-ingin sangat nak tempah kek- tapi perlu diingat design @ rekabentuk kek tak semua akan cun hasilnya bila last minit, kerana ada beberapa bahagian yang perlu disiap awal supaya figurine 3 d boleh bertahan dan dibentuk labih halus. 

Selamat melayan pic candid ...











Lagu Raya - Halaman Asmara - Awie & Ziana Zain

Setahun aku lalui
Detik lama kan kembali
Pelita ku nyalakan
Di halaman asmara ini

Sering kali ku renungi
Kenangan mencuit hati
Sedar tak sedar detik itu kembali
Detik tahun lagi

Cinta di bawah cahaya
Dakapan seribu warna
Menerangi indah halaman asmara
Kita berdua

( korus )
Kau melafazkan kerinduan
Ku sambut keriangan
Dan terungkaplah
Impian di hari mulia

Tercurah kasih dan sayang
Menyambut Syawal menjelma
Tapi daku gembira bertemu saudara
Di samping kasih yang ku cinta

Kau melafazkan kerinduan
Ku sambut keriangan
Dan terungkaplah
Impian
Kau melafazkan kerinduan
Ku sambut keriangan
Dan terungkaplah
Impian

Kau melafazkan kerinduan
Ku sambut keriangan
Dan ( terungkaplah )
Impian ( impian )
Hari mulia

Kau melafazkan kerinduan
Ku sambut keriangan
Dan terungkaplah
Impian


Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign