Obielicious

BENGKEL MASAKAN PERNIAGAAN POPULAR MASAKINI 3 "S" BERSAMA CHEF OBIE MASAKAN PANAS SIZZLING ( 30 SEPTEMBER 2017 - Sabtu ) - Whatsapp 0172260719 / 016 9166010 ( HOT ! ) KELAS MASAKAN DAN BAKING PERSENDIRIAN + TESTIMONI PELAJAR ( HOT !)

FILE KIT + CD ROM PELBAGAI PERNIAGAAN BERASASKAN MAKANAN serta TESTIMONI PELANGGAN .

( hot ! ) 24 EBOOK MASAKAN , KEK ,PASTRI DAN BAKERI CHEF OBIE UNTUK MALAYSIA , SINGAPURA , NEGARA BRUNEI DARUSSALAM & INDONESIA SILA WHATSAPP SEGERA 0172260719 FREE 3 EBOOK ( Harga dlm Ringgit Malaysia )
( hot ! ) PENULIS JEMPUTAN MAJALAH MASAKAN TEMPATAN & PHOTOSHOOT UNTUK MAJALAH & MEDIA MASSA / ELETRONIK

Tempahan Katering Untuk Pelbagai Majlis / Pejabat & sebagainya - SKY CHEF & KHUZRASA Katering Kuala Lumpur Hubungi Segera chef obie 017 2260719 , Puan Khurzaidah 019 6460409 Call @ whatsapp

bE mY Heartbeat..!

Ahad, 21 September 2014

beriadah bersama teman-teman di mini jeram kemensah


Ambil mase bersama teman-teman... thanks joojoo , kak zila & family , riana & family ,loretta dan staff hotel citrus mahupun trainee...pada 3 minggu yang lepas kite orang sempatlah beriadah- BBQ dan mandi mande di Mini Jeram Kemensah yang berdekatan dengan sekolah maahad tahfiz.Orang kuat program.. kak zila yang sporting bersama suami, anak-anak dan keluarga mertua..memang layan! 


sempat candid ramai-ramai sebagai kenangan utk hari tu..


proses menghidupkan bara dgn menggunakan kayu arang oleh suami kak zila...



mmmm menyelerakan...makanan prep bbq disediakan oleh kak zila ,serta makanan yang lain dibawa oleh semua family yang joint.... macam-macam ade... 


chef mude ni "wan "name die merupakan anak kak zila..rajin membakar ayam,ikan dan daging....


marinated yang sempurna oleh kak zila...



walau peralatan bbq ni agak terhad...tapi on juge...thanks to suami riana yang sukarela meminjamkan stand bonet keretanya sebagai pengganti penyepit bbq huuu terbaik!




bersuke ria ....


riana family's..


bersama minah peace...


ooo sape ni candid pic bie ngan chef mude dari arah belakang ni?


sejuk...staff trainee, husband kak zila , kak zila dan umar al khattab yang kecik-kecik dibahagian tengah 


bbq dah nak masak...



best wooo lepas berendam menikmati bbq...


chantek juge jeram ni...



loretta , kak zila , riana , suami kak zila yang duduk bawah bersama family..



main bola tampar gitu..pada yang dtg kat sini..



mencari ikan spa kaki... suami riana melayan kanak-kanak menangkap ikan..sporting bro!


silau mate ...


pic menarik dari candid!





menikmati hidangan....


loving couple!



yummmy...layan ikan pari bakar  dengan sos lada hitam!




pemandangan yang mendamaikan...


sejuukk....nye, melayan spa belakang badan dengan libasan air jeram!



menjala ikan?mmmm.. 



keturunan ikan lampam!


melayan kek coklat yang sedap!




kucing jeram pun joint sekali dalam candid!



kite enjoy..... bak kate nora danish
Terima Kasih semua... next time boleh buat lagi...dan lagi! 
okay chalo bette!


chef obie - food is memory



Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign