Obielicious

BENGKEL SENI MASAKAN PERNIAGAAN BERSAMA CHEF OBIE - KEK/COKLAT/3D/BROWNIES/COOKIES/ENERGY BARS ( 28 OKTOBER 2017 - Sabtu ) - Whatsapp 0172260719 / 016 9166010 ( HOT ! ) KELAS MASAKAN DAN BAKING PERSENDIRIAN + TESTIMONI PELAJAR ( HOT !)

FILE KIT + CD ROM PELBAGAI PERNIAGAAN BERASASKAN MAKANAN serta TESTIMONI PELANGGAN .

( hot ! ) 24 EBOOK MASAKAN , KEK ,PASTRI DAN BAKERI CHEF OBIE UNTUK MALAYSIA , SINGAPURA , NEGARA BRUNEI DARUSSALAM & INDONESIA SILA WHATSAPP SEGERA 0172260719 FREE 3 EBOOK ( Harga dlm Ringgit Malaysia )
( hot ! ) PENULIS JEMPUTAN MAJALAH MASAKAN TEMPATAN & PHOTOSHOOT UNTUK MAJALAH & MEDIA MASSA / ELETRONIK

Tempahan Katering Untuk Pelbagai Majlis / Pejabat & sebagainya - SKY CHEF & KHUZRASA Katering Kuala Lumpur Hubungi Segera chef obie 017 2260719 , Puan Khurzaidah 019 6460409 Call @ whatsapp

bE mY Heartbeat..!

Sabtu, 7 Mac 2015

Penaja CGCO FoodJam Western Food



No 35, jln BRP 1/4,


Bukit Rahman Putra.



40160 Sg Buloh.Selangor



Banyak restauran barat kat area kl ni..semua menghidangkan menu-menu menarik dan sedap!

tapi 'foodjam'' bukan setakat menu-menu yang menarik dan sedap tetapi mementingkan hidangan yang sihat.
Jadi kepada yang mementingkan diet pemakanan yang baik chef obie rekemenkan
korang datanglah ke restaurant  foodjam ni.
memang berbaloi dan puas hati!

bukan main cakap aje tau... harga dalam menu  foodjamni bermula RM4.00 bukan air tau..makanan ..hidangan...
pelbagai hidangan pasta  bersama salmon grill , chicken grill, beef grill, prawn grill , original mash potato..tak guna instant product tau!
Yang paling Istimewa.. setiap hidangan  foodjam ni..akan diberi Sos Foodjam yang istimewa!
marvellous bro rasenye!

pasta RM6 aje...murah bro...
jom layan candid..
antara menu-menu terbest kat foodjam..
& jangan terkejut..
semua menu chef obie dan teman-teman dah melayan...







susun atur restauran foodjam yang unik, 

Jom layan pic-pic candid menu terbaik diFoodjam!


Original Mash Potato, gravy & sauce Foodjam dilayan pula dengan garlic bread!


menu paling hot & top diFoodjam iaitu "  foodjam"
ade salmon grill,chicken grill,beef grill,pasta carbonara, bolognese,aglio alio,
garli bread, sauce foodjam, russian coleslaw! semua dalam satu pinggan hanya RM30 aje..
nak pengsan bro..banyak dan murah pulak tu..berbaloi!




ni pula ade prawn grill terbaik...
jangan risau korang datang beramai 4atau 5 orang makan banyak order macam-macam pun tak sampai RM200 lagi...boleh budget la...








Garlic Bread dengan Sauce foodjam antara tredmark paling cun kat sini..

Nak tau masa perniagaan foodjam ni


nampakkan..heee  foodjam beroperasi dari

 Hari Isnin hingga Sabtu,
Ahad tutup!

Masa perniagaan : 12 tengah hari hingga 3 petang
630 petang hingga 1130 malam

manakala hari Jumaat pukul 230 petang baru dibuka sehingga 1130 malam..

waktu paling padat..orang ramai ..lunch time & dinner !




Ini die orang yang bertanggungjawab keatas setiap hidangan 
dalam foodjam ni.. chef shah , yang bertanggunjawab dalam segala urusan staf dan kitchen !malah staf - staf atau crew kitchen juga masing-masing ada kepakaran masing-masing yang telah dipertanggungjawabkan untuk memastikan produk foodjam terjaga dan terjamin kualiti hidangannya.

jadi korang jika teringin menikmati hasil air tangan chef shah yang juge merupakan protege chef obie dalam masakan western ni..mai la Datang ke Foodjam! bawa family , isteri ,dan kawan-kawan..atau korang ade kelab atau persatuan boleh planning datang ke sini!

satu lagi la..foodjam ni menjadi pilihan atau lokasi perjumpaan bagi team BMXextreme club kat Malaysia ni.. otai-otai skill bmx lepak kat sini..dan macam-macam lagi la yang sudi menjadikan foodjam sebagai tempat pertemuan dan menikmati hidangan western!

Jangan terkejut..nama-nama menu dalam foodjam juge merupakan nama-nama skill dalam persembahan BMX extreme!

Yang Pasti FOODJAM merupakan antara Penaja 
Contest Giveaway Chef Obie.

kepada anda yang ingin menikmati makan malam secara eksklusif ..
foodjam telah menaja CGCO

4 x Voucher Exclusif Dinner @ FOODJAM for Couple
(2 person )


sila klik link dibawah 



P/S kepada yang melawat blog chef hari ini , anda bertuah kerana dijemput join contest sebab chef obie nak beri hadiah menarik daripada pelbagai penaja, dan istimewa untuk anda- sila klik link dibawah




Terima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign