Obielicious

BENGKEL SENI MASAKAN PERNIAGAAN BERSAMA CHEF OBIE - Whatsapp 0172260719 / 016 9166010 ( HOT ! ) KELAS MASAKAN DAN BAKING PERSENDIRIAN + TESTIMONI PELAJAR ( HOT !)

FILE KIT + CD ROM PELBAGAI PERNIAGAAN BERASASKAN MAKANAN serta TESTIMONI PELANGGAN .

( hot ! ) 24 EBOOK MASAKAN , KEK ,PASTRI DAN BAKERI CHEF OBIE UNTUK MALAYSIA , SINGAPURA , NEGARA BRUNEI DARUSSALAM & INDONESIA SILA WHATSAPP SEGERA 0172260719 FREE 3 EBOOK ( Harga dlm Ringgit Malaysia )
( hot ! ) PENULIS JEMPUTAN MAJALAH MASAKAN TEMPATAN & PHOTOSHOOT UNTUK MAJALAH & MEDIA MASSA / ELETRONIK

Tempahan Katering Untuk Pelbagai Majlis / Pejabat & sebagainya - SKY CHEF & KHUZRASA Katering Kuala Lumpur Hubungi Segera chef obie 017 2260719 , Puan Khurzaidah 019 6460409 Call @ whatsapp

bE mY Heartbeat..!

Jumaat, 22 April 2016

Cara Kenal Pasti Milo Original Dengan Tiruan

Cara Untuk Kenalpasti Milo Tiruan

Cara Untuk Kenalpasti Milo Tiruan | Pasti ramai penggemar Milo pasti terkejut dengan berita rampasan produk minuman Milo tiruan bernilai RM250,000 di sebuah taman perumahan mewah di Mantin yang lepas
Cara Untuk Kenalpasti Milo Tiruan
Perkara ini terbongkar selepas Kementerian Perdagangan Dalam Negeri Koperasi dan Kepenggunaan Negeri Sembilan (KPDNKK) berjaya menyerbu tempat pembungkusan Milo tiruan itu hasil aduan dari orang awam.
Apa yang membimbangkan adalah pek pembungkus Milo tiruan itu sama seperti yang asli, bezanya serbuk Milo tiruan itu dibungkus di rumah jadi kualitinya memang tidak terjamin. Ramai yang risau jika tersalah beli Milo tiruan, silap haribulan mendatangkan kemudaratan pada kesihatan.
Mujurlah fanpage Milo Malaysia telah berkongsi Cara Untuk Kenalpasti Milo Tiruanberbanding Milo tulen yang dibungkus di kilang keluaran Nestle.
Setiap kali korang nak beli Milo, periksa dulu bungkusannya. Bungkusan Milo Tulen dibungkus oleh mesin jadi bahagian atas paket Milo tersebut tidak mempunyai gerigi yang jelas dan sempurna seperti dalam gambar di bawah ini.

ebook PERCUMA
cara bezakan Milo tulen dengan Milo Tiruan
Mudah-mudahan dengan cara membezakan Milo Tulen dengan Milo Tiruan ini akan membantu kita agar tidak membeli Milo yang tiruan.
Terima Kasih Blogger  & Fanpage Milo MalaysiaTerima Kasih

Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Chef Gunawan a.k.a Chef Obie Copyright © 2015 Design by MaiGraphikDesign